fbpx Skip to content

Itt a tavasz, végre itt a napsütés, a jó idő, ami nemcsak még több szabadtéri programot tartogat, hanem egy remek lehetőséget egy újabb egy akcióra is. Az elmúlt hetekben végig vettük már a tokokat, fóliákat, kábeleket, töltőket, autós kiegészítőket, amiknek elég nagy sikere volt. Most viszont úgy gondoltuk, nem teszünk ilyen jellegű kikötést és minden termékünkre (kivéve Apple termékek) 10%-os kedvezményt biztosítunk március 7–10. között. Jól hangzik, nem?

10% kedvezmény MINDENRE az iKiegészítők.hu-nál

A tavasz egy remek időpont arra, hogy felújítsuk a lakásunkat, felfrissítsük ruhatárunkat vagy akár a kütyüjeinkhez vásároljunk néhány új kiegészítőt. Kínálatunkban a fóliáktól kezdve kábeleken, tokokon, szíjakon, töltőkön át mindenféle remek terméket találhattok, amelyeket most mind kedvezményes áron vásárolhattok meg.


Mindegy, hogy iPhone-ról, iPadről, Apple Watch-ról vagy épp MacBookról van szó, mindegyik megérdemli a törődést, a védelmet. iPhone esetében egy jó spigen tokkal sosem lőhetünk mellé, biztos védelmet nyújt, ahogyan egy xPRO üvegfólia is életmentő tud lenni. iPadeknél a speck tokokkal biztosan nem lehet melléfogni, ahogyan a spigen üvegfóliákkal se. Ha egy Apple Watch esetén a védelemre adnánk a fejünket, akkor a Catalyst tokja jóformán egy atomcsapástól is megvédi az órát, de ha ez kicsit sok, akkor a Mocolo teljes kijelzőt védő üvege is megvédheti a karcoktól, ütődésektől az óránkat. A MacBookoknál egy elegáns, de mégis kellő védelmet nyújtó Tech-Protect sleeve tökéletes párosítás lehet a gyönyörű gépünkhöz.

A gyári Apple Lightning-kábelre sokan panaszkodtok, hogy hamar szétmegy a borítása, könnyen törik és így hamar válik használhatatlanná. Az ilyen típusú kábelnél egy dologra kell nagyon figyelni, hogy MFi-s, vagyis hogy az Apple által hitelesített legyen, mert csak így fogja a telefonunkat biztosan és károkozás nélkül tölteni. Ezek után, hogy kinek milyen színű vagy épp milyen borítású kábel tetszik, az már abszolút csak ízlés kérdése, de az biztos, hogy nálunk az összes kábel MFi-s, így nem tudtok mellényúlni.

A vezeték nélküli töltés egyre népszerűbbé válik és a legtöbb zászlóshajó telefon már támogatja a Qi-szabványt. Amíg várunk az Apple AirPower töltőjére, addig nyugodtan érdemes más gyártók termékeit is megnézni, ugyanis elég jó a kínálat. Kifejezetten kedvencünk mostanában a Baseus Smart 2in1 telefon és Apple Watch töltője, amihez ráadásul nem kell az óra gyári kábele – de értelemszerűen nagyobb teljesítményű, például 10 vagy 12W-os hálózati adapter kell ahhoz, hogy egyszerre tölthessük vele az iPhone-t és az Apple Watch-ot.

Minden autónak alapfelszereltsége kellene hogy legyen egy mobiltelefon tartó, egy kábel és egy szivargyújtós töltőadapter. Ezek az azok eszközök, amik nélkül mi már el sem indulunk, akár saját autóról van szó, akár béreltről. A legtöbb kocsiban csak egy szivargyújtó aljzat van, de nem csak a sofőrnek van ugye telefonja és ha csak egyetlen USB-porttal rendelkező töltőt vásárolunk, akkor bizony sokszor töltő nélkül maradhat egy második fél, ezért mutatunk pár olyan opciót, aminek segítségével többen is tudjátok tölteni készülékeiteket útközben. Az ajánlásainkat itt találhatjátok.

Az Apple Watch egy eléggé megosztó termék az Apple kínálatából. Sokan imádják, sokan viszont nem értik, mire is jó, miért érné meg nekik az árát. Abban viszont egyetértés szokott lenni, hogy ez a cég legjobban személyre szabható terméke a változatos számlapoknak és a szíjaknak köszönhetően. Mivel annyira egyszerű cserélni mindkettőt, hogy kár lenne akár egyik esetén is egynél maradni, amikor a lehetőségek tárháza óriási. Új szíjat, esetleg tokot keresnél Apple Watch-odhoz? Mutatunk párat, ami érdekelhet.

Érdemes végignézni a teljes kínálatunkat, de fontos tudni, hogy az akció Apple termékekre nem vonatkozik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok