fbpx Skip to content

Az elmúlt hetekben végigvettük akcióink keretében a tokokat, fóliákat, üvegfóliákat, kábeleket, fali töltőket és Qi töltőket is. Mindre 15%-os kedvezményt adtunk, ami eléggé bejött nektek, ezért úgy gondoltuk, nem állunk meg és újabb kategóriára váltunk, amelyre szintén ugyanakkora a kedvezményt biztosítunk. Ezúttal az autós kiegészítők kerülnek terítékre.

-15% autós kiegészítőre az iKiegészítők.hu-nál

A technika egyértelműen a mindennapjaink részét képezi és hacsak valaki szándékosan nem akar vele érintkezni, akkor az otthonától kezdve a munkahelyén át egészen az autójáig mindenhol érintkezni fog vele. Sokan napi szinten akár több órát ülnek a kocsijukban, ami miatt szeretnék, hogy ott is minden szükséges elektronikai eszköz megtalálható legyen, akár navigáció, kommunikáció vagy szórakozás miatt. Nekik szeretnénk most néhány terméket ajánlani, de persze nem csak ezekre a termékekre, hanem a teljes autós kiegészítő kínálatunkra vonatkozik a kedvezmény.

Minden autónak alapfelszereltsége kellene hogy legyen egy mobiltelefon tartó, egy kábel és egy szivargyújtós töltőadapter. Ezek az azok eszközök, amik nélkül mi már el sem indulunk, akár saját autóról van szó, akár béreltről. A legtöbb kocsiban csak egy szivargyújtó aljzat van, de nem csak a sofőrnek van ugye telefonja és ha csak egy USB portos töltő vásárolunk, akkor bizony sokszor töltő nélkül maradhat egy második fél, ezért mutatunk pár olyan opciót, aminek segítségével többen is tudjátok tölteni készülékeiteket útközben.

Aki egyszerű, extrával nem rendelkező, viszont 2db USB portos, szivargyújtós töltőt keres, annak jó választás lehet az iOttie töltője, de aki nem elégszik meg ennyi csatlakozóval, annak érdemes lehet egy pillantást vetnie az Exogear 3 portos töltőjére, mindkettő kitűnő választás, de akinek még ez sem elég és azt se szereti, ha fix helyen vannak az USB csatlakozók, annak egyértelműen a legjobb választás a Box Products 4 portos 1,5 méteres hosszabbítós töltője. Aki viszont plusz tudást is vár a töltőtől, annak egyértelműen az Anker ROAV FM-transmitteres 2 portos gyorstöltőjét tudjuk ajánlani, amit a Szifon.com-os srácok ki is próbáltak.

Kábelekről most külön nem ejtenénk szót, hiszen korábbi akcióinkban már hoztunk pár példát, amiket továbbra is tudunk ajánlani, de persze vannak olyan töltős csomagok, amikhez jár kábel is, ha valaki azt szeretné.

A tökéletes autós tartó kiválasztása szintén egy nehezebb kérdés, hiszen nem mindegy például, hogy hova szeretnénk azt rögzíteni, hogyan szeretnénk a telefont beletenni majd kivenni, vagy épp szeretnénk-e, ha vezeték nékül is töltené a telefonunkat, vagy maradunk a kábeles megoldásnál? Lehet a CD helyére, a szellőző rácsra, a műszerfalra vagy a szélvédőre is helyezni, igazából ez csak ízlés kérdése, de ez sokban meg is határozza az eszköz különböző tulajdonságait. Most igazi kedvencünk az iOttie vezeték nélküli töltővel is rendelkező tartója, de ennek van töltő nélküli változata is, ha nincs Qi-szabványú töltésre alkalmas készülék a családban, akkor az is bőven elég. Sokan a mágneses rögzítésre esküsznek, nekik például a Pitaka MagMount termékcsaládot tudjuk ajánlani.

Az akció csak ezen a héten tart és minden autós kiegészítő kategóriába tartozó termékre vonatkozik a 15% kedvezmény, kivéve az Apple termékekre, ezért érdemes lecsapni gyorsan arra, ami megtetszett.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok