fbpx Skip to content

Az Apple Watch egy eléggé megosztó termék az Apple kínálatából. Sokan imádják, sokan viszont nem értik, mire is jó, miért érné meg nekik az árát. Abban viszont egyetértés szokott lenni, hogy ez a cég legjobban személyre szabható terméke a változatos számlapoknak és a szíjaknak köszönhetően.

Új generációs Apple Watch fólia

Mivel annyira egyszerű cserélni mindkettőt, hogy kár lenne akár egyik esetén is egynél maradni, amikor a lehetőségek tárháza óriási. Új szíjat, esetleg tokot keresnél Apple Watch-odhoz? Mutatunk párat, ami érdekelhet.

Klasszikus bőrszíj

Az egyik legszebb és legelegánsabb darabok a gyári klasszikus bőrszíj kollekció tagjai. Ennek már több generációja is létezett apró változástatásokkal, de egy sosem változott, ez pedig az ára. Sajnos az eredeti, gyári szíjak nem olcsók, de nem is biztos, hogy mindenkinek szüksége van egy 60 ezer forintos szíjra, amikor majdnem ugyanolyat megkap a tizedéért.

Apple Watch klasszikus bőrszíj Apple Watch klasszikus bőrszíj

Természetesen barátibb árnak nemcsak az Apple logó hiánya az oka, hanem hogy valódi bőr helyett sokszor műbőrből készülnek ezek a szíjak. A különbség kézzelfogható, de kényelmes ezeket a szíjakat hordani és kinézetükön se esett csorba azért, mert nem valódi bőrből készületek. Többféle színben és méretben is megtaláljátok őket a webshopunkban.

Military szíj

Az óra nem mindenkinek az ékszer kategóriába tartozik, ezért nem az eleganciája a lényeges. Nekik nem a fém- és bőrszíjak lesznek favoritok, hanem akár a szilikon és szőtt szíjak. A fekete Apple Watch egy jó zöld szíjjal abszolút katonai kinézetet kelt, ami sokak számára abszolút kedvenc és a Military szíjunkkal pontosan ezt a hatást tudjátok elérni.

Apple Watch Military szíj Apple Watch Military szíj

Apple Watch tokok

Az óra egyértelműen egy használati tárgy, akár ékszerként tekintünk rá vagy csak egyszerű kiegészítőként. Mint minden használati tárgyra, erre is érdemes vigyázni, de persze az amortizáció benne van a pakliban nap mint nap. Telefonunkat tokkal, fóliával védjük, óránkra ez annyira nem jellemző.

Apple Watch tok Apple Watch tok

Azonban vannak szituációk, amikor jobban érdemes figyelni az Apple Watch-unkra, mint a hétköznapokban, hogy ne legyen karcos, zúzódott. Ilyen lehet például a sziklamászás, ahova nem elengedhetetlen egy okos óra, de sporttevékenység lévén jó ilyenkor mérni az elégetett kalóriákat és a pulzus számunkat. Aki átlátszó tokot keres az Apple Watch-hoz, az kattintson ide, aki pedig inkább egy fekete tokra vágyik, az ide kattintson.

Supcase Unicorn Beetle Pro Apple Watch ütésálló tok és szíj

Tokot és szíjat általában külön-külön vásárolunk, de ilyenkor figyelni kell arra, hogy biztosan passzoljon a kettő egymáshoz, és most nem is a kinézetre kell gondolni, hanem hogy a kettő együtt is felrakható legyen az órára. A Supcase tokja egybefoglalja a szíjat is, ezért biztosan nem fordulhat elő olyan, hogy a szíj adapterét a tok miatt nem tudjuk becsúsztatni a helyére.

Apple Watch Supcase ütésálló tok és szíj Apple Watch Supcase ütésálló tok és szíj

Aki igazi robusztus kinézetet szeretne adni az Apple Watch-ának, annak jó választás lehet ez a tok és szíj, ami ráadásul olyan védelmet nyújt az órának, hogy nem kell semmilyen tevékenység közben sem attól tartani, hogy baja lesz az órának.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok