Előrejelzések a márciusi Apple eseményről

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 9to5Mac összegyűjtötte, hogy milyen újdonságokra számíthatunk az Apple-től idén márciusban. Elképzelhető, hogy több új szolgáltatás is érkezik: új Apple TV streaming, új Apple News és egy új Apple játék szolgáltatás, de a hardverek és szoftverek terén is számíthatunk újdonságokra.

Az elmúlt pár évben az Apple tartott tavaszi eseményeket is, általában márciusban. Ha lehet hinni a pletykáknak, idén ez valamikor március 25 és 29 közt lesz. Nézzük meg, hogy mit lesz érdemes várni a hó végén!

Szolgáltatások

Tim Cook azt ígérte az Apple befektetőinek, hogy az Apple 2020-ra évi 50 milliárd dollárt fog szerezni szolgáltatásokból, így egyáltalán nem meglepő, hogy a cég több irányba terjeszkedik.

Az egyik új szolgáltatás az Apple News kiterjesztése lenne, amivel lehetővé válna, hogy magazinokra is előfizethessünk a cég hírolvasó alkalmazásában.

Az Apple már az iOS 5-ben bemutatott Newsstand mappa óta próbálja összehozni, hogy iOS-en könnyű és egyszerű legyen a hírolvasás és az Apple News iOS 9-es bevezetése óta szerkesztői szerepet is vállalt a profitszerzés mellett.

Egy új előfizetési modellel az Apple forradalmasíthatná a szöveges tartalomfogyasztást, ahogy azt az alkalmazások (App Store) és különböző médiatartalmak (iTunes Store és Apple Music) beszerzésével is tették.

A magazinos szolgáltatás mellett elképzelhető, hogy érkezik egy Apple TV szolgáltatás is, ami lehetővé teszi majd, hogy sorozatokat és filmeket nézhessünk egy előfizetéssel, hasonlóan ahhoz, ahogy jelenleg az Apple Music működik.

Amivel az Apple egyedivé tenné a szolgáltatást és megkülönböztetné a Netflixtől és társaitól, az az egyedi tartalmakban rejlene. A cég ugyanis rengeteg tehetséges színészt (Jennifer Anniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Aaron Paul) és rendezőt (J.J. Abrams és Steven Spielberg) kaparintott meg saját műsorok készítéséhez.

A harmadik új szolgáltatás pedig az App Store játékaihoz kapcsolódna. Erről eddig még nem sok minden derült ki és az se biztos, hogy most érkezik, de azért érdemes megemlíteni.

Szoftverek

Ennyi új szolgáltatás valószínűleg egy iOS frissítést is hoz magával. Ez lesz az iOS 12.2, melynek béta változatait már egy ideje tesztelik a fejlesztők és a nyilvános béta program résztvevői. Természetesen jön majd macOS 10.14.4, watchOS 5.2, tvOS 12.2 és audioOS 12.2 is valószínűleg.

Az iOS 12.2 azonban nem csak azt teszi majd lehetővé, hogy még több pénzt adj az Apple-nek, ugyanis ez lesz az a frissítés, ami lehetővé teszi, hogy okos TV készülékeid tudd irányítani az Otthon alkalmazáson keresztül és 4 új Animoji karaktert is hoz. Az iOS 12.2 már nyilvános változásairól itt olvashatsz bővebben.

Hardverek

Ennyi szolgáltatás és szoftverfrissítés mellett azt gondolhatnád, hogy nem marad idő a hardveres változtatásokra, pláne hogy sok új hardverrel van elmaradva az Apple.

Apple AirPower

Érkezhet új AirPods, új iPad, új iPad mini, új iPod touch és talán végre befuthat a várva várt AirPower töltőállomás is. Ezek egy részéről már az iOS 12.2 bétája is árulkodott.

Összegzés

Szóval itt állunk egyelőre. Az Apple még be se jelentette, hogy lesz a hó végén egy esemény, de a különböző információmorzsák és pletykák mind azt engedik sejtetni, hogy valami van a levegőben.

Te mit vársz leginkább a 2019 márciusi Apple eseménytől?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Put2 says:

  Hát… “Szegény” Apple :slight_smile: vergődik egy ici pict… Ez a magazinos előfizetés is arra utal… Sekint sem fog érdekeli, úgy ahogy az apple music sem érdekli az emberek nagy részét… De hogy maradjunk egy kicsit a témánál is…

  -“Te mit vársz leginkább a 2019 márciusi Apple eseménytől?”:

  Ha az Apple árcsökkentést hajtana végre… Pl 1100dodo helyett 700 dollár lene. És a többi így követné lefelé akkor újból dübörögne a piac​:thinking: Ja… el is felejtettem… :nerd_face::nerd_face: Akkor nem lenne 200%-os haszna, hanem csak mondjuk 60-70% :sob::sob:

 2. Az Apple Music a 2. legnagyobb zenei streaming szolgáltató. Szóval azért elég sok embert érdekel. Engem pl. a News is érdekelne, ha lenne nálunk és sok magyar nyelvű magazin is lenne benne.

 3. rXc says:

  Erről tudtok valamit, kedves Szifon?

  Mert ez igencsak nagy hír, ha igaz…

  > Egy hozzánk eljuttatott levél alapján az OTP elkezdte az Apple Pay fejlesztéseket és ígéretük szerint még az első félévben elérhető lesz!

 4. Semmit. Igazából mindenki mond mindent, majd ha elrajtol megtudjuk :slight_smile:

 5. Ha valaki bevezeti az nem az OTP lesz, nem fognak konkrenciát állítani a szarjuknak… (Simple)

 6. Már rég van Magyarországon Apple Pay Akinek van Master Cardja az betudja állítani. Németben szinten így használom, Apple watchal fizetek minden erintős helyen. Egy két pitiáner bolt letiltotta, nehogy magasabb legyen a forgalmi díjak de 90%-ban megy. Üdv!

 7. Szanya says:

  Miért lenne érdeke bármely cégnek, hogy háromszor annyi terméket állítson elő ugyanakkora profit eléréséhez. Különösen akkor, ha a nyersanyagból meg még hiány is van.

 8. Jadeye says:

  magyar bank által kibocsátott bankkártyát jelenleg NEM tudsz az Apple Pay-hez aktiválni.

  olyan ország bankja által kibocsátott kártyát pedig eddig is hozzá tudtál adni, ahol elérhető az Apple Pay, és utána gyakorlatilag bármely, PayPass/NFC fizetésre alkalmas terminálon használhatod.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!