fbpx Skip to content

A SoundMAGIC E10BT-ről már sokszor olvashattatok itt a Szifon.com-on, és valószínűleg ez az utolsó alkalom, hogy még beszerezzétek ezt a terméket.

SoundMAGIC E10BT Telekom

A Telekom kínálatában most egy nem mindennapi akcióval találkozhatunk, és a limitált készlet miatt nem is érdemes habozni, ha vezeték nélküli fülhallgatón gondolkozunk. Az E10BT egy remek belépő termék, ha valaki Bluetooth-os fülhallgatót szeretne, mind a magas, mind a mély tartomány kellően jelen van és ebben az ár/érték kategóriában keresve se talál jobbat az ember.

A SoundMAGIC terméke rendelkezik hangerőszabályzóval és mikrofonnal is. Ezek természetesen működnek androidos készülékekkel és iPhone-okkal is. A dobozban a fülhallgató mellett számos fülillesztéket kapunk, illetve egy kis tokot is hozzá, amiben tárolhatjuk a kiegészítőket. A E10BT fejegységei rendkívül könnyűek, ami azt jelenti, hogy megfelelő fülillesztékkel esélytelen, hogy kiessen a fülünkből. Ezzel együtt az egészen szűk hallójárattal rendelkezőknek is ajánlom, ilyen vagyok én is. Simán elfért az egész termék a hallójáratomban és jól szigetelt. Én egyáltalán nem hallottam külső zajokat a zene lejátszás alatt, azonban ha nincs zene, akkor még kellő mértékben halljuk mondjuk a BKK járatain bemondott megállókat. Szóval ez pont optimális.

Bővebben itt tudjátok elolvasni a részletes tesztet róla: Kipróbáltuk a SoundMAGIC E10BT vezeték nélküli és az E10C vezetékes fülhallgatót.

A Telekom kínálatában most kedvezményesen tudjátok megvásárolni a készlet erejéig, és ahogy már említettem érdemes lecsapni rá, mert egy rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkező fülhallgatóról van szó. Kattints ide!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.