Legyen a kedvenc városod a háttérképed!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy mindenhol, úgy itt a Szifon.com-on is népszerűek a háttérképes cikkek. Egy ideje már az új iPad Pro háttereket használom, amiről itt írtunk, arról nem beszélve, hogy Dani kollégánk tesztelte is a készüléket.

Budapest iPhone X

Pár napja fedeztem fel az alvarcarto.com-ot, ahol a kedvenc városunkat rendelhetjük meg poszter formájában, de kiválaszthatjuk akár saját lakhelyünket is. Körülbelül 12.000Ft-tól indulnak ezek a képek, de iOS-re ingyen is megkapjuk őket, ahogy a fenti borítón láthatjátok. ❤️

A háttérkép elkészítéséhez navigáljunk el erre a linkre, majd pedig állítsuk be a címünket, vagy hagyjuk, hogy a Safari automatikusan megtegye helyettünk.

Számos beállításunk van, én az OLED-kijelző miatt természetesen a feketét választottam, de érdekes lehet a fehér és a narancssárga is. A Generate gomb megnyomása után már le is tölthető az egyedi háttérképünk, amit aztán a Beállítások / Háttérkép menüpont alatt tudunk aktiválni.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Hasonló térképeket találtok itthon olcsóbban is: artmapbolt.hu :slight_smile:

 2. Köszi a tippet, épp rendelni akartam.

 3. Már ha éppen működne az oldal, mert per pillanat én semmilyen városra és beállítással Unexpected errort kapok. :smiley:

 4. Petilol says:

  Nálam is ez a hiba.

 5. pici says:

  Nekem is hibát dob :face_with_raised_eyebrow:

 6. Nem igazán működik sajnos.

 7. Csodálatos ez az alkalmazás! Nekem sem működik!

 8. Jadeye says:

  ez egy weboldal, akik valószínűleg nem számítottak akkora terhelésre, amennyien most megrohantátok. :slight_smile:

 9. Na nekem most, éjjel 02:05-kor működik :slight_smile:

 10. Cice says:

  Macbookhoz nincs véletlenül?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!