Töltsd le az új iPad Pro színes háttérképeit!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 30-án az Apple bemutatta többek között az új iPad Pro-t, amely többek között Face ID-val és USB-C porttal rendelkezik, valamint egy új Apple Pencil is érkezett hozzá, bővebben ide kattintva tudtok olvasni róla.

Apple iPad Pro

Az új eszköz érkezésével természetesen nem maradhatnak el a színesebbnél színesebb háttérképek sem, ezúttal az Ultralinx-nek köszönhetjük a képeket.

Az új iPad Pro hátterei ezúttal is absztraktnak mondhatók, színesek, festékpacák kavalkádja jellemzi őket. Az Apple egyébként egy új Smart Keyboard Folio billentyűzetet is leleplezett, amellyel már két szögben is használható a táblagép.

Magyarországon a 11”-es iPad Pro induló ára 309 990 Ft, a 12.9”-esé pedig 379 990 Ft, szállítást pedig november 7-ére ígéri az Apple.


Letöltés


Letöltés


Letöltés


Letöltés


Letöltés


Letöltés


Letöltés


Letöltés

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!