fbpx Skip to content

Az Apple még nyáron jelentette be a WWDC-n, hogy kibővíti a FaceTime-ot. Az újdonság a Csoportos FaceTime lett, mellyel már nem csak egy valakivel indíthatunk videó- és hanghívást, hanem akár 32-en is benne lehetünk ugyanabban a hívásban.

Csoportos FaceTime

Ez végül nem rajtolt el szeptember elején, hanem a legutóbbi frissítésben, az iOS 12.1-ben vált csak elérhetővé. A Csoportos FaceTime-ban az éppen beszélő személy csempéje automatikusan nagyobbra nő, így sosem veszítjük el a beszélgetés fonalát, illetve bármikor lehet csatlakozni egy már folyamatban lévő híváshoz. Nézzétek meg a videót!

Alapjában véve a Csoportos FaceTime a teljesen átlagos embereknek lett kitalálva, mondjuk amikor család szeretne megbeszélni egymással valamit, és így 5-6-an egyszerre beszélnek. Komolyabb céges megbeszélést azért nem költöztetnék át rá, és számomra is picit zavaró az, hogy minden fél folyamatosan mozog.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Mi próbáltuk családban. Úgy nézett ki, hogy az egyik családtag mind a 3 kontaktját (2 email cím és 1 telefonszám) behúzta a beszélgetésbe és így lettünk 3 helyett 6-an… 2 inaktív kontakt és 1 aktív volt bent tőle. Szokásos iCloud Contacts marhaság… És eddig még sosem jött össze elsőre a Facetime group videochat :frowning:

  2. Nekem nem működik, pedig a hívott felek készülékén is a legújabb IOS van.

  3. 6s, 7plusal próbáltam, mikor hozzáadom a második hívandót, akkor kiszürkülnek a nevek.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Szifon Avatar for Csapszi Avatar for martonv