fbpx Skip to content

A Shot on iPhone kampányról már írtunk korábban itt az oldalon. Ezen videók mindegyike iPhone-nal készült, és most az Apple bemutatott 3 újabbat.

A mostani reklámok a fociról szólnak, mivel ugye jelenleg is tart a világbajnokság. A videók egy-egy történetet mesélnek el, a világ különböző tájairól, illetve érdemes megfigyelni, hogy adott kiegészítőkkel mennyivel jobb minőséget, egyedi videót tudunk létrehozni az iPhone-nal. Természetesen itt profi eszközökről van szó, főleg olyan objektívekkel dolgoztak, amikkel közelebb lehet kerülni a témához. Nézzétek meg ezeket a gyönyörű felvételeket!

Ausztrália szívében az őslakos lányok a sport segítségével teremtenek maguknak új lehetőségeket. A videóban egy pillantást vethetünk a kulturális örökségükbe és abba, hogy a közösség hogyan őrzi meg és ünnepli azt, hogy kik is ők.

Egy focimeccs az élet nehézségeit testesíti meg 90 percben. Egy csapat szerzetes együtt játszik a helyi közösséggel, hogy fittek maradjanak, és tiszteletben tartsák a ‘wa‘-t – ami egyfajta harmóniát képvisel az adott társadalmi csoporton belül.

Két rivális csapat csak egy semleges területen hajlandó kiállni egymás ellen. Ez ebben az esetben a Berlenga szigetcsoport, ami Portugália Atlanti-óceán felé eső partjától 7 mérföldre található. A Berlengas Island Cup 2018-on a Baleal játszik a Peniche ellen. Ez egy történelmi meccs, hogy eldöntse, melyik csapat a tenger és a focipálya bajnoka.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.