fbpx Skip to content

Sokszor szoktunk írni a Shot on iPhone reklámokról, melyeket az Apple, illetve az iPhone felhasználók készítenek. Már évek óta találkozhatunk ilyen rövid videókkal, de valóban iPhone-nal készülnek?

Shoot on iPhone kulisszák mögött

(Igen, a hatalmas lencse mögött egy okostelefon van.)

Nos, igen. Legalábbis az iPhone segítségével. Jóformán eddig is egyértelmű volt, hogy bizony ezek az iPhone-nal készült fotók, videók nem csak abból állnak, hogy az egyszeri iPhone felhasználó fogja és felveszi az adott témát, hanem komolyabb kiegészítők, utómunkák is zajlanak ezek mögött a kisfilmek mögött.

Ezeket a videókat nem lehet csak úgy elkészíteni. Ahhoz, hogy filmes kinézetet kapjunk, komoly állványokra, slidererekre, stabilizátorokra van szükségünk. Ezek bizony sok esetben milliós felszerelések, és erről beszél Marques Brownlee is, az alábbi videóban.

Ahogy a videóban is elhangzik, technikailag tényleg az iPhone-nal készítik a felvételeket, de ehhez nem a beépített kamera alkalmazást, hanem esetleg mást, például a FilMiC Pro-t, illetve a fenti videóban látott lencséket, kiegészítőket használják a még jobb minőség elérése érdekében.

[appstore id=”436577167″]

Korábban már írtunk néhány iPhone lencséről, amiket érdemes beszerezni, ha tényleg komolyan gondoljuk a fotózást, vagy videózást az iPhone-nal:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment