fbpx Skip to content

Oroszországban június 14-én kezdődik a 2018-as foci világbajnokság, amit többféleképpen is követhetünk az iPhone-unkkal.

Kezdődik a FIFA World Cup 2018 avagy a Foci VB, így kövesd az iPhone-on!

Többek között Siri is elmondja nekünk az eredményeket, illetve naptárba is berakhatjuk a mérkőzéseket, továbbá alkalmazások segítségével is követhetjük őket, valamint élő Stream-re is szert tehetünk néhány trükkel.

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság a 21. világbajnokság lesz, melyet június 14. és július 15. között Oroszországban rendeznek. A rendező országról 2010. december 2-án döntött a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség. Ugyanekkor döntöttek a 2022-es labdarúgó-világbajnokság helyszínéről is. A világbajnokság mérkőzéseinek 11 város 12 stadionja ad otthont. A nyitómérkőzést és a döntőt is a moszkvai Luzsnyiki Stadionban rendezik. (Forrás: Wikipédia)

Add hozzá a naptáradhoz

Foci VB iPhone naptár

A foci vb mérkőzéseit egyetlen kattintással hozzáadhatjuk a naptárunkhoz, így egyetlen egyről sem fogunk lemaradni. Ez egy online naptár, ami folyamatosan frissül, tehát érdemes az alábbi beállításokat használni:

Miután vége a világbajnokságnak, nyugodtan törölhetjük. A naptárra ide kattintva tudtok feliratkozni Google, Apple, Microsoft és Outlook segítségével.

iOS alkalmazások

Rengeteg appal követhetjük a foci vb-t iPhone-on vagy iPaden. Ezek közül elsősorban a hivatalos FIFA 2018-at érdemes letölteni. Ezután az M4 Sport appot, amiben híreket, információkat találunk az egyes összecsapásokról. Végül pedig néhány egyéb iOS alkalmazás, amikkel követhetjük az eredményeket:

[appstore id=”756904853″]

[appstore id=”1108813103″]

[appstore id=”285692706″]

[appstore id=”488575683″]

Illetve, ha egy csapat túl “béna” lenne, mi magunk is lejátszhatjuk a mérkőzéseket FIFA-val:

[appstore id=”1094930513″]

Ha esetleg nincs kedvünk elindítani egy alkalmazást, Siri segítségével is lekérdezhetjük az aktuális eredményeket. Ehhez az alábbi parancsokat használjuk (nyilván itt helyettesítsük be az aktuális országokat):

  • When does France play Australia?
  • What teams are in group A?
  • Who is on the England squad?
  • Who won the Argentina-Iceland match?

FIFA 2018 – élő közvetítés iPhone-on?

A legnagyobb kérdés persze az, hogy hogyan tudjuk élőben követni az iPhone-on vagy iPaden a FIFA 2018-at? Nos, erre nem igazán van opció, illetve különböző trükkökhöz kell folyamodnunk. Interneten keresztül esetleg használhatjuk a TVGO alkalmazást, ha van előfizetésünk. Az M4 Sport oldalán is szoktak lenni élő közvetítések, de a nagyobb terhelés miatt nem fog megfelelően működni, ha egyáltalán…

[appstore id=”868808538″]

Szóval egyetlen megoldás a Google, illetve esetleg a Ustream alkalmazáson belüli keresés. Amikor a meccs kezdődik, keressünk rá a FIFA 2018 online stream, vagy World Cup szavakra, vagy az adott meccsre.

[appstore id=”301520250″]

Kifelejtettem volna valamit? Neked van esetleg másik tipped?

Írd meg hozzászólásban!

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Hello!
    Hogy lehet leiratkozni a naptárról (fixtur.es) telefonon?
    A választ előre is köszönöm!

  2. – Beállítások
    – Fiókok és jelszavak
    – Előfizetett naptárak
    – Ott FIFA 2018, alul törlés.
    Ennyi

  3. Sikerült, köszönöm!

  4. Horizon go? Ha mar a TV GO szerepel a cikkben.

  5. MinDig TV app-al bármikor lehet élőben nézni az összes közmédia csatornát.

  6. @hunorhh:

    Aha. Sok sikert hozzá. 2 Éve az EB alatt is csak az M1 ment meg a többi prop,, adó, de az M4 halott volt.
    Ja és ha a szifon.com- nem tudnák. Április 1-tol az EU területén elérhető (VPN nélkül is) a UPC élőfizetőknek a Horizon Go App-l az összes előfizett TV csatorna.

  7. @Koxszifon: hát pont a mindig tv-n nem ezt tapasztaltam, amúgy, ha jól tudom akkor azt mondja a törvény, hogy előfizetést nem lehet területileg korlátozni, egy ingyenes szolgáltatást ennek fényében nem tudom, hogy ugyanígy köteleznek-e…
    amúgy meg csak csendben súgom, hogy telenor mytv

  8. Jaj, segítsetek egy kicsit! Hozzá adtam ezt a naptárat egy iPhonehoz, jól is működik de nem találom, hogy hogy kell beállítani a frissítését. Kösz előre is!


Add a Comment