fbpx Skip to content

Egy héttel az előző béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.4.1 és a tvOS 11.4.1 harmadik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.4.1 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 11.4.1 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre. A watchOS 4.3.2 és a macOS High Sierra a cikkünk közzétételekor még nem kapott új buildet.

iOS 11.4.1 beta 3

Az új build verziószáma 15G5072a.

Újdonságok

A fejlesztői központban található changelog nem közöl semmi használhatót, így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.4.1 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 11.4.1 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 11.4.1 beta 3

Az új build verziószáma 15M5071b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. USB accessories már itt is tiltható amely alapértelmezetten nincs bekapcsolva.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. USB accessories már itt is tiltható amely alapértelmezetten nincs bekapcsolva.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Szifon