fbpx Skip to content

A watchOS 5 bétája nem indult túl jól: pár órával azután, hogy az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára, vissza is vonták a buildet, mert sok esetben nem települt fel az adott fejlesztők óráira, ami több szempontból is problémát jelentett.

Most azonban, egy héttel később az Apple közzétette belőle a frissített buildet, amiben ezt a hibát már mindenképpen javítaniuk kellett.

watchOS 5 beta 1 – iOS 5?

Úgy tűnik, az Apple továbbra sem áll a helyzet magaslatán, mert a Watch appban nem is watchOS-t említ a frissítés, hanem iOS-t:

Az új build verziószáma egyébként 16R5283r, az eredeti build pedig 16R5283q volt.

A kiadási információk jelenleg nem érhetőek el ehhez a verzióhoz a fejlesztői központban, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 5 csak a Series 1, 2 és 3 modellekre lesz elérhető, így a legelső generációs (Series 0) órák már nem kapják meg ezt a frissítést:

A watchOS 5.0-s változata hivatalosan ősszel fog megjelenni, karöltve az iOS 12-vel. A watchOS 5 béta változatához az iPhone készülékünket az iOS 12 bétára kell frissíteni. A watchOS 5 bétájára való frissítés után nincs lehetőség downgrade-elni!

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Na gunar, ez a te napod 🙂

  2. @Agent_H: Köszi! 🙂
    Az enyém az lesz amikor bejelentik az SE2-t és lesz benne A11+full OLED és kijelző alatti ujjlenyomatolvasó legalább, de egye penész a F-ID is lehet ha ujjlenyomat olvasó nem.

  3. @Gunar: És amiben feloldják az NFC chipet, hogy lehessen vele végre fizetni. És ha még az Apple Watchon lehetne offline Spotify playlisteket is lejátszani (amit rebesgetnek, ha jól olvastam), akkor 10 év után végre elégedettek lehetnénk az almás céggel.

  4. @BoRRoNeo: Na ja és akkor reméljük nem fogják a F-ID -s készülékeknél az IOS 12-ből kihagyni ha már tudni fogja a több arcot/felhasználót, hogy aki nem a tulajdonos, annak lehessen korlátozni a jogosultságait.

  5. Hát reggel 7:00 óta már merült 1%-ot és rendesen műxik eddig. Lehet aki nem elégedett a múltheti betaval és a build szám alapján sztem frissíthet erre az tegye ha neki merül nagyon

  6. Nagyon pacek nálam már minden!! Eddig sok probléma jött elő, de ez a frissítés megoldotta. Első béta, és nagyon megvagyok elégedve.

  7. Azért az milyen már hogy beletették az adó-vevő funkció ikont és aláírták hogy jön!? Akkor minek?
    Amugy ezt csak az órák között lehet majd használni, vagy kicsit nyitottabbá válik? App a telón, stb?

  8. ó jaj, kár, hogy az S0 már nem támogatott 🙁

  9. Tudom hogy nem igazán ide való az infó, de talán már látszik a fény az alagút végén.
    Ugyanis a Telekom elkezdte 13.-ától árulni az eSIM-eket, ezzel együtt a Huawei watch2-t ami eSIM-es.
    Ma rákérdeztem náluk mi is a szitu az Apple watch 3 LTE verzióval, de egyelőre semmi róla és aki aktiváltatná csak, sajna még a rendszerük azt sem támogatja.
    De legalább az első lépést megtette az egyik szolgáltató az eSIM-es kütyük felé.

  10. @Gunar: Igen igen, Gunar, tudnál nekem küldeni egy emailt a [email protected] -ra? 🙂 Mutatnék neked valamit.

  11. @admin: Kíváncsian várom!:)

  12. Gunár, hogy sikerült nektek telepiteni a watch ios 5 betát ? Nekem olyan hiba üzenetet ir hogy nem tudja telepiteni mert nem csatlakozik az óra az internetre 🙁 tudnál esetleg segiteni ? Köszi előre is


Add a Comment