fbpx Skip to content

Nem ez az első alkalom, amikor olyan álláshirdetést látunk az Apple-től, amelyből arra lehet következtetni, hogy a cég bővíteni kívánja portfólióját a kiterjesztett valóság (AR) területén.

ARKit

Novemberben arról szóltak a hírek, hogy a cupertinói cég 2020-ig ki akarja adni az AR-szemüvegét, és a jelentésben az is szerepelt, hogy a készülék egy új iOS-t futtat majd, amelynek “rOS” lesz a neve.

Úgy tűnik, hogy az Apple ténylegesen tovább erősíti az AR vonalat, legalábbis erre utal egy újabb álláshirdetés. A vállalat pár napja közzétett egy új pozíciót, amelyből kiderül, hogy az Apple Technológiai Fejlesztési Csoportja 3D UI mérnököt keres.

A hirdetésből kiderül, hogy aki ebben a pozícióban dolgozik majd, annak lehetősége lesz olyan szoftverek készítésére, amelyek közvetlenül befolyásolják mind a fejlesztők, mind a felhasználók interakcióját a cég termékeivel. Az Apple legfejlettebb technológiáival dolgozhat, beleértve az ARKit és a Metal 2 kínálta Kiterjesztett Valóság (AR) és Virtuális Valóság (VR) támogatását.

A pozíció leírása azt is sugallja, hogy az Apple vélhetően az AR-szemüveg fejlesztésére keresi az emberét. A vállalatnak nem kis elvásárásai vannak, 5 év szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkező, valamint számítástechnikai irányú végzettséggel (BS / MS / PhD) bíró munkaerőt keresnek.

A jelentkezéshez kattints ide.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment