fbpx Skip to content

Egy nappal a hivatalos verziók megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.4.1, a watchOS 4.3.2, a tvOS 11.4.1 és a macOS High Sierra 10.13.6 első fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.4.1 beta 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.3.2 beta 1 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11.4.1 beta 1 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 11.4.1 beta 1

Az új build verziószáma 15G5054c.

Újdonságok

A fejlesztői központban található changelog nem közöl semmi használhatót, így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.4.1 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 11.4. beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.3.2 beta 1

Az új build verziószáma 15U5053b.

kiadási információk most sem árulnak el semmit, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.3.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11.4.1 beta 1

Az új build verziószáma 15M5054b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.6 beta 1

Az új build verziószáma 17G31f.

Ez kifejezetten “vicces” helyzet, mert közben a 10.13.5 beta 5 is még “folyamatban lévő” béta. Ugyanakkor ez nem az első eset, hogy párhuzamosan több béta is elérhető, de érdekes, hogy míg 04.29-én az iOS-hez, a watchOS-hez és a tvOS-hez is megérkezett a hivatalos verzió, addig a macOS esetén ez egyelőre kimaradt.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Most először tavaly június óta nem működik a beta profil, azt mondja, lejárt. 🙂

  2. az a vicc nekem még a MacOS 10.13.6. se dobta ki a store 😀 na mind1 várok ..

  3. Valahogy éreztem, hogy rögtön jön majd egy új verzió. 😀
    Szerintem 11.4.5-ig el fogunk menni.

  4. Szerintem az alvás elemzésnél másabb a grafika alul, ahol mutatja, hogy mennyit aludtál. Sűrűn nem nézem itt, szóval lehet régóta így van.

  5. @Kovács Gergő: várj vele kicsit nekem az előzőnél csinálta, majd 1xcsak elindult

  6. Az normális, hogy a Public Beta Watchra még nem jelent meg? Továbbra is azt írja, hogy a 4.3.1 a legfrissebb

  7. @Lajhar: a watchOS-ből nincs nyilvános béta, csak fejlesztői van belőle.

  8. megjelent a 10.13.5 🙂


Add a Comment