fbpx Skip to content

Tegnap hazánkban is elérhetővé vált a (PRODUCT)RED avagy a piros iPhone 8 és 8 Plus. Erről be is számoltunk ebben a cikkben, de már vártam, hogy mikor bukkannak fel az első kicsomagolós videók.

(PRODUCT)RED iPhone 8, 8 Plus

MKBHD volt az első, aki feltöltötte a YouTube-ra a sajátját az új készülékről, amit Ferrari piros iPhone-nak hív. A videóban többször megemlíti, hogy sokkal világosabb, pirosabb lett az új szín, már nem olyan matt, és az üveg miatt is sokkal csillogóbb. Alapjában véve a sima iPhone 8-hoz képest semmit sem változott, csupán egy piros hátlapot kapott egy fekete előlappal. Nézzétek meg a videót.

Jelenleg csak az iPhone 8 és 8 Plus kapta meg az új színt, az iPhone X nem, és egyelőre nem is tűnik úgy, hogy az elérhető lesz pirosban, holott ugyanaz az üveg hátlap van, illetve a fekete kijelző is adott. A dolog háttere talán az lehet, hogy míg az alumínium készülékházat viszonylag könnyű eloxálással megfelelő árnyalatú pirosra színezni, addig az iPhone X esetén használt rozsdamentes acél esetén ez már nem így működik.

Készítettek egy koncepció videót, hogy hogyan is nézne ki az iPhone X (PRODUCT)RED változatban:

Az Apple időközben egy rövid videót is kiadott az új készülékről, illetve hivatalos fotókon lévő háttérképet is letölthetjük már:

(Letöltés)

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Kép alatt letöltésre kattintva kilép az alkalmazás!

  2. @Lajhar: valóban. köszi, megnézzük, miért lehet.

  3. @Lajhar: megtaláltuk, mi okozza a hibát, hamarosan kiadunk erre egy frissítést.

  4. Bevasaroltam felesegemnek egy iP 8 redet eleg pofas 🙂 Videon nezve teljesen mashogy jon at. Ajanlott 😉

  5. @Jadeye: Nagyon köszönöm a segítségeteket!:))


Add a Comment