Egy iOS 12 koncepció videó, amit érdemes megnézned

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány hét és az Apple a WWDC-n bemutatja az iOS 12-t. Egyelőre csak néhány dolgot árult el a cég a frissítésről, ami alapján az nem hoz majd hatalmas újdonságokat.

iOS 12 koncepcio

Az Apple idén sokkal inkább egy megbízhatóbb, biztonságosabb rendszer szeretne, mintsem újdonságokkal teli iOS-t. Ezzel szerintem egyetértünk, mert az elmúlt időszakban rengeteg olyan hibát vétett a cég, amit egy egyszerű ellenőrzéssel elkerülhetett volna.

Persze örülnénk neki, ha lenne néhány olyan apró újdonság, ami kihasználja például az iPhone X OLED-kijelzőjét. Ilyen a dark mode, esetleg egy úgynevezett always on display, ami azt jelenti, hogy nem kell felemelni a készüléket, ha látni akarjuk az órát.

Ezzel kapcsolatban készült egy koncepció videó is, ami részben új felületeket mutat be, és persze néhány új funkciót. Előbbi probléma nélkül implementálható lenne az iOS 12-be.

Nézzétek meg a videót!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Igen legyen jobb, megbízhatóbb stb. (megjegyzésként a 11.3 most nálam javarészt már OK), és emellett váltsák le végre a flat design-t, az iOS 6 leváltása óta várom.. (persze ez szubjektív de rá férne már valami új szerintem).

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!