fbpx Skip to content

Alig néhány hét és az Apple a WWDC-n bemutatja az iOS 12-t. Egyelőre csak néhány dolgot árult el a cég a frissítésről, ami alapján az nem hoz majd hatalmas újdonságokat.

iOS 12 koncepcio

Az Apple idén sokkal inkább egy megbízhatóbb, biztonságosabb rendszer szeretne, mintsem újdonságokkal teli iOS-t. Ezzel szerintem egyetértünk, mert az elmúlt időszakban rengeteg olyan hibát vétett a cég, amit egy egyszerű ellenőrzéssel elkerülhetett volna.

Persze örülnénk neki, ha lenne néhány olyan apró újdonság, ami kihasználja például az iPhone X OLED-kijelzőjét. Ilyen a dark mode, esetleg egy úgynevezett always on display, ami azt jelenti, hogy nem kell felemelni a készüléket, ha látni akarjuk az órát.

Ezzel kapcsolatban készült egy koncepció videó is, ami részben új felületeket mutat be, és persze néhány új funkciót. Előbbi probléma nélkül implementálható lenne az iOS 12-be.

Nézzétek meg a videót!

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Na megvan azoled kijelző jöhet a sok Samsung feature.

  2. Igen legyen jobb, megbízhatóbb stb. (megjegyzésként a 11.3 most nálam javarészt már OK), és emellett váltsák le végre a flat design-t, az iOS 6 leváltása óta várom.. (persze ez szubjektív de rá férne már valami új szerintem).


Add a Comment