fbpx Skip to content

A csengőhang készítés mindig is kritikus pont volt az iPhone felhasználók körében. Lényegében két táborra oszthatóak az emberek. Az elsőbe azok tartoznak, akiket nem érdekel a csengőhangjuk és az alap beállításokat használják. A második tábor viszont olyan embereket tartalmaz, akik szeretnek egyedi hangokat, csengőhangokat beállítani egyes hívásokhoz, ismerősökhöz.

iRingg – csengőhang iPhone

Csengőhangot készíthetünk magán a készüléken is, de az viszonylag körülményes. Aztán letölthetünk az internetről is, bár ott szükségünk lesz az iTunes használatára, amitől az emberek ódzkodnak. Végül pedig használhatunk erre különböző alkalmazásokat is, amilyen például az iRingg. Ennek az appnak a segítségével iTunes használata nélkül, egyetlen kattintással létrehozhatunk egyedi csengőhangot az iPhone-on!

A Softorino cég egyes alkalmazásait nagyon régóta használom. Írtunk már például a WALTR 2 alkalmazásukról, amiben kiderül, hogy hogyan másolj filmeket iPhone-ra és iPadre egyszerűen. Aztán beszámoltunk már a YouTube videó letöltő appjukról is, amit a mai napig használok, ha hosszabb utazásra megyek. Ilyenkor otthon letöltök néhány videót a számítógépre, iPhone-ra, iPadre és már nézhetem is őket offline. Egyszóval a cég csupa hasznos alkalmazást készít Mac-eseknek és PC-seknek egyaránt.

Csengőhangot az iPhone-unkra!

Az iRingg pár napja érhető el, a cég írt is nekünk, hogy egy egyedi, szuper könnyen használható csengőhang készítő alkalmazást hoztak létre, ami mától letölthető. Lényegében egy all-in, tehát egy “minden egy helyen” appról beszélhetünk.

iRingg alkalmazás

Első körben kábellel kössük össze az iPhone-t a számítógépünkkel, majd pedig indítsuk el az alkalmazást. A különleges 6-Sense technológiának köszönhetően feltérképezi a zenei ízlésünket, majd ahhoz megfelelően próbál ajánlani néhány csengőhangot. Amennyiben nekünk ezek nem tetszenek, kereshetünk az alkalmazáson belül. Nem kell külön oldalra menni, letölteni, konvertálni, mindent megtalálunk az appon belül. A YouTube-on és más oldalakon keres, így több milliárd videóból válogathatunk, majd csinálhatunk belőlük csengőhangot. Nincs olyan, ami ne létezne.

iRingg alkalmazás – csengőhang iPhone-ra

A For You menüpont alatt találjuk a nekünk ajánlott dalokat, illetve a Search Music alatt kereshetünk további zenéket. A Browse opció alatt pedig bármilyen, máshonnan letöltött zenét importálhatunk az appba. Sőt, akár zenét is hallgathatunk, ha valaki hív minket ????:

Természetesen minden számot előre meghallgathatunk, illetve kiválasztás után saját igényeinknek megfelelően megvághatunk.

iRingg alkalmazás – csengőhang iPhone-ra

Miután elkészítettük a szeretett csengőhangunkat, egyetlen kattintással rámásolhatjuk a már kábellel összekötött készülékünkre, vagy lementhetjük egy mappába. Nincs szükség iTunes-ra, nem kell konvertálgatni, csupán egy kattintás! Az app képes vezeték nélkül is kommunikálni az iPhone-nal, így később már kábel sem szükséges, ha újabb csengőhangot szeretnénk.

A Softorino ismét egy remek, szaktudást egyáltalán nem igénylő alkalmazást tett le az asztalra, az iRingg személyében. Néhány kattintással, pár perc alatt készíthetünk új csengőhangot az iPhone-unkra. A Windows-ra és macOS-re is elérhető iRingget ide kattintva tudjátok megvásárolni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

36 Comments

  1. Ha jol ertelmezem, akkor ehhez is szukseged van szamitogepre, akar vezetekkel, akar anelkul…

  2. @Geri1985: Igen, de Windows-ra és macOS-re is letölthető. Számítógépe csak van otthon mindenkinek. 🙂

  3. Van a pár lépéses módszer amikor át kell irni a kiterjesztését a zenefilenak. Sztem hamarabb megcsinalok egy csengohangot, mint amig ez a program lejon a netről.

  4. @Sanyy: Igen, de ezt annak mondd, aki nem tudja mit jelent a kiterjesztés szó. 🙂 Nekik van ez az app.

  5. Itools még ezt is übereli.

  6. Vannak online mp3 to m4r converterek fel perc alatt megcsinálja meg be lehet vágni a hosszt. Annyit nem valtogatok csengőhangok hogy fizessek érte. A korábbi filmes cikk is…. pofon egyszerű filmet rakni a YouTube-os letöltésre meg van más alternatíva ami nem fizetős és az iPhone-rol elvégezhető

  7. @Nrbrtbgg: Igen ezzel kezdtem a cikket, ezek csak kényelmesebb szakértelmet egyáltalán nem igénylő appok. Én használom őket, foleg a youtube jobb, mert rögtön abba a minőségbe tölti amibe kell és rá a telefonra.

  8. Sziasztok. Én erre már régóta egy hivatalos storeból tölthető alkalmazást használok. Sajnos akinek nincs tárhelye az nehezen tudja leszedni. Neten található hozzá le leírás, hogyan kell használni. Nagy tudású program, nem csak erre való, de erre is tökéletes. GarageBand.

  9. @admin Akkor mondom…. PlayerXtreme és ez is olyan minőségben amit akarsz és közvetlenül telefonra ???? viszont én használok egy másik módszert is az egy kicsit bonyolultabb de egyszerű az is…. ????

  10. @Nrbrtbgg: Oh igen? És akkor ezzel le lehet tölteni YouTube videókat? Gondolom a Pro-t érdemes megvenni.

  11. @admin szerintem egyáltalán nem körülményes a felmásolt zenéket meg szerkeszteni garage band alakalmazással kb 2 perc és ez ingyenes és egyszerű de ahogy elnézem az iringg fizetős

  12. Waltr2 is teljesen jó .

  13. Persze, hogy meg lehet ezt oldani sokkal könnyebben ingyen, de ha olvastátok a cikket, akkor látható, hogy a cég kérte fel őket. Ez egy szponzor cikk, nyilván ezt az alkalmazást fogják kiemelni.
    Amúgy ott tényleg sántít az egész, hogy gépről kell csinálni, így elveszik az egész egyszerűsége.

  14. Köszi a tippet! Nem olcsó, de jónak tűnik…

  15. @admin Nem kell megvenni a pro-t az ingyenessel is lehet letölteni bármelyik videó megosztó oldalról csak utána érdemes át másolni mondjuk VLC -be mert a free verzióban amikor lejátszod a kép alján van egy reklám sáv

  16. De ha érdekel a másik verzió is amivel szoktam letölteni szívesen leírom meg ha le szabad írnom ide.

  17. Kíváncsiak vagyunk rá!

  18. @Nrbrtbgg: Le lehet persze 🙂

  19. Na ezt se fogjuk megtudni mert talán nincs is ilyen jelenleg. Vagy ha kapunk választ az adatkábeles lesz. Valóban elsíklottam a cikk lényege mellett, megértem a szponzorált cikk lényegét is. Viszont vallom továbbra is a garageband a legjobb erre a célra. Mármint adatkábel nélkül. Első pár alkalom után már rutinból pár perc. Viszont a linkelt cikkelt ellentétben az akkori 1GB felhízott 1,6Gigára. Tárhely nélkül felfalja a telefont.

  20. Szükség van egy Maxthon böngészőre telefonra. Ez azért kell mert ennek van letöltés kezelője. Ezután a kívánt YouTube videó linkjét kimasoljuk és az említett böngészőben megnyitjuk a convert2mp3.net oldalt. Itt bemasoljuk. Végig kattintjuk hogy convert itt ki tudjuk választani hogy zene vagy videó fájl legyen és a felbontást. Az utóbbit azt érdemes alap értelmezetten hagyni. Aztán nyomunk tovább meg nem kapunk egy olyan opciót hogy download. A download feliratra hosszan érintve katt amíg kidob pár lehetőséget köztük a letöltés lehetőséget is. Akkor a böngészőn belül a letoltesekben ott lesz ahonnan meg is lehet nyitni vagy másolni mondjuk VLC-be vagy akar az említett playerxtreme lejatszoba. Én ezzel a módszerrel töltök le zenéket telefonra és a playerxtreme lejátszó zárt képernyőn is játssza a muzsikát.
    @jancsifalusi ehhez nem kell kábel attól hogy tudatlan vagy nem kell negatívnak lenni. Előbb várd meg hagy írja le az aki feldobta a lehetőséget.

  21. @jancsifalusi Továbbá bocsi a késői válaszért csak valaki dolgozik az ünnepek alatt is és nem mindig van idő a telefont nyomkodni. ????

  22. @Nrbrtbgg Szia. Értek én is egy-két dologhoz, pl. rettenetesen jól őrzöm a kecskéket vagy a birkákat. Egy map a bakonyi kis falumban belbotlottam egy Bazár nevű újságba. Nem tegnap volt, abban hirdettek egy nem mai kiadású iphont. Mondom magamba mi kell a parasztgyereknek? Elballagtam behajtás után az erdészhez ( neki volt egyedül a településen egyedül vonalas telefonja), felhívta nekem, azóta csak ezen típusú készüléket használok. Van ennek a cikknek egy címe: “iRingg: ennél egyszerűbben nem tudsz csengőhangot készíteni iPhone-ra” Szóval az imént taglalt leírással könnyebb a csengőhangkészítés, mert ha igen akkor azonnal elfelejtem a garagebandet. További szèp napot.
    Ki

  23. (Pici off. Első körben szeretnék bocsánatot kérni. Próbáltam szerkeszteni az üzenetet most így hirtelenjében, de sajnos hiányos a tudásom így ez sem sikerült. Éjjel eléggé alkoholos befolyás alatt, még a diktafon sem tudta követni hogy mit is szeretnék tőle. Csurig- csurig helyesírási hibák tömkelege. Második körben pedig, nem azt írtam hogy nem fogunk választ kapni tőled. Azt írtam, hogy nem fogunk választ kapni a kérdésre mert talán ilyen alkalmazás nincsen.)

  24. De ez nem csengőhangok készítés volt hanem YouTube letöltés azért kertem engedélyt ide kiírni. A playerxtreme is YouTube videót hivatott letölteni. Akkor félreértés történt

  25. Rendben…. képeket egyszerű beszúrni ? Mert akkor írok egyet részletesen.

  26. Segítséget kérnék! Nem tudom hogy kell cikket írni. Gép előtt ülök és nem találok olyan pontot hogy cikk írás.

  27. @Nrbrtbgg: megírod bármi szövegszerkesztőben, a képek helyett a szövegbe beírod, melyik kép kell oda kerüljön, és a szöveget valamint a képeket csatolod egy emailbe, amit elküldesz a blog címére: [email protected]

  28. Elküldtem….

  29. És hogy tudom törölni a telefonról amit felrakot az iRingg?

  30. Sziasztok, én egy konkrét értesítő hangot szeretnék átrakni az iPhone-ra. Ugyanez a módszer van rá?

  31. @SilverJoe: a fenti cikk a 30 másodpercnél nem hosszabb csengőhangokat tárgyalja, de értesítő hangként csengőhangot is beállíthatsz, tehát elvben működhet.

  32. Köszönöm, igen, ezért kérdeztem, úgy emlékeztem régről hogy pont 30 másodpercnek kell lenni a csengőhangnak, de ha lehet rövidebb is, az nagykirályság.

  33. sikerült, köszönöm szépen!


Add a Comment