Új Apple reklám, amiben egy iOS 11-es bugot mutatnak be

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nekem legutóbb ez a HomePodos reklám tetszett a legjobban, azonban most az Apple képes volt felülmúlnia önmagát, de nem egészen jó értelemben. A mostani videó az iPhone X Face ID-áról szól, hogy milyen könnyedén használható, illetve “elrejtettek” a videóban egy iOS 11-es hibát is, ami teljesen egyértelműen látszik az alábbi mozgó GIF-en is: a szöveg hamarabb jelenik meg, mint a mögötte lévő, fehér háttér.

iOS11_apple_reklam_bug

A fenti hiba valóban látható a reklámban a vége felé, és ez már hónapok óta benne van a rendszerben, írta Benjamin Mayo, a 9to5mac egyik szerkesztője. Számos hasonló hiba van még az iOS 11-ben amiket az Apple nem igazán siet kijavítani. Persze ugyanitt érdemes azt is megjegyezni, hogy a kritikus biztonsági hibákat néhány nap alatt javítja a cég. Egyébként a reklám kifejezetten jóra sikerült, csak ez a fránya bug ne lenne benne.????????‍♂️????

Az iOS 11.3, amiben az akkumulátor kijelzés is benne van, időközben elérte a 6. bétáját, ami azt mutatja, hogy hamarosan megjelenik majd. Ne maradj le róla, iratkozz fel alább, hogy elsőként értesülj a megjelenéséről:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. A reklám véleményem szerint borzasztó lett. Én inkább azon csodálkoztam volna, ha be tudnak mutatni egy hibamentes ájóesz 11-et. Így nyugodt szívvel mondhatják, hogy nem hazudnak a reklámban.

 2. @rihekopo79: Hát én még mindig nem tudom mi a hiba itt. 🙁
  Nincs X-em és előben sem igazán figyeltem meg alaposan mit tud, mert nem érdekelt.
  Most az a hiba, hogy fel is old meg ki is nyitja az üzit? vagy mi van?
  Azért azt jó lett volna bele írni a cikkbe, hogy mi a hiba mivel nem mindenkinek van x-e vagy éppen nem mindenki tudja.

 3. Amugy ha nincsen kifejezetten erre hangolva az ember akkor valóban nehéz észrevenni a videoban, lehet egy kijelzőn másképp hat, ott talán látványosabb.

 4. Sziasztok! Ez nem igazán a reklámhoz kötődik, de nálatok is van olyan hiba az Imessage-be hogyha nyitva van egy kontaktnál a beszélgetés és üzengettek egymásnak sokszor nem egymás alá teszi be az üzeneteket hanem sokszor a sajátom fölé? Pl.: így úgy tűnik mintha előbb kapnék választ a kérdésemre minthogy feltettem volna azt. /Iphone SE/ IOS 11.2.6 /

 5. NADE HOVA TŰNT a Knight Rideres betöltősáv a jobboldalról? A megjelenés előtt voltak róla hírek, és kiszivárgott de nem lett benne a véglegesbe, miért?

  Cserébe köszönte szépen a Mozilla és lemásolta a Firefoxba

 6. Élöben azért nem ennyire látvanyos. Mert én belenézek a kamerába és mire visszatekibtek már rendesen van nyitva és gyorsabb. Ez tényleg nem észrevehetö.

 7. Gunar: felezni a mindenkori arcfelismeresi sebesseget az mar megerzodne a felhasznaloi elmenyen. plusz lehet az arcdolgok tarolasa es finomitasanak bonyolultsaga is durvan novekedne ket arccal.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!