fbpx Skip to content

Pár órával az iOS 11.3, a tvOS 11.3 és a macOS High Sierra 10.13.4 ötödik bétái után az Apple elérhetővé tette a watchOS 4.3 ötödik fejlesztői bétáját is.

A watchOS 4.3 beta 5 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre.

watchOS 4.3 beta 5

Az új build verziószáma 15T5209a.

kiadási információk alapján nem derül ki, hogy ez a verzió milyen újdonságokat hoz.

A watchOS-ből eddig nem volt nyilvános béta, és ez most sem igazán várható. Ennek valószínűleg az az oka, hogy míg például az iPhone-t vissza tudja állítani a vásárló maga is, ha valami szoftveres gond következne be, addig az órával ezt nem lehet megtenni adatkábel hiányában.

A watchOS 4.3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

Kérdésem van!

Feltetted a bétát, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Nem nagyon ide tartozik a dolog, DE!. A Watch nekem az otthoni Wifi-re nem csatlakozik.. nem értem miért, BT rendben, Wifi semmi.. rendben van a párosítás, akkor mi a gond?. Megoldás? Másik pedig a messenger loading fail. Youtube-on sok videót néztem, de amikor kicsit megoldódik, utána újból csinálja. Nem jövök rá a fix-re.. 4.2.3 Series 3. Thanks!

  2. @csacsahc: a Watch csak a 2,4GHz-et támogatja. ellenőrizd azt is, hogy megfelelő csatornán legyen, jellemzően közelebb az 1-eshez, mint mondjuk a 13-ashoz.

    a Messenger app egyszerűen trágya. a Facebook sara, más nem fogja tudni megoldani.

  3. @Jadeye: Köszönöm a segítségedet. Keresgéltem a neten, de mondom inkább ide beírok, mert tőled vártam a segítséget, csak hogy tudd 😀
    Megoldódott a Wifi probléma, 1-es csatornán volt, 3-mas tetszett neki, és már müxik is.
    Elég trágya a messenger igen, fel is bosszant.. no mind1.
    A Watch és az AirPods vásárlása előtt, sok cikket átolvastam itt az oldalon, sokat segítettetek a döntésben!
    1 hete vannak meg a cuccok, de már most imádom őket.

  4. @csacsahc: Sajnos a 2.4-es sáv sűrűn lakott területen olyan telített, hogy nehezen megy bármi. Fontos tudni még, hogy az Apple cuccok 2.4-en csak és kizárólag a 20MHz-es sávszélességet támogatják, így felesleges 40-re tenni a routert. Az órában igen kis antennák vannak, érzékeny a távolságra és a zavarra is. Másrészről az óra csak akkor lesz wifin, ha BT-n nem tud kapcsolódni a telóhoz.

  5. Majd a Series 5-ben benne lesz az 5GHz wifi, nehogy kihaljon már a 2.4-es sáv és muszáj legyen dualban hajtani a routert az óra miatt.. az órát kivéve minden apple cucc tudja már az 5GHz-et…

  6. lalamper: plusz, ha a telefon 5 az ora 2.4 akkor nem is tudom latjak e egymast… de a notebook 5 telefon 2.4 eseten asszem hivasatvitel mar biztos nincs… megcsinalhatnak ezt jobban.


Add a Comment