fbpx Skip to content

Bő három héttel a watchOS 4.2.2 megjelenése után az Apple ma este kiadta a watchOS 4.2.3-at.

Az új kiadás elsősorban az indiai telugu karakter okozta hibát javítja.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

A watchOS 4.2.3 kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy bizonyos karaktersorozatok használatakor az alkalmazások összeomlanak.

Telepítés

A frissítés az iPhone-on a Watch appon belül az Általános / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos watchOS 4.2.3 buildje 15S600b.

A watchOS 4.2.3 az összes modellre elérhető, de használatához iPhone 5s vagy újabb iPhone és legalább iOS 11-es rendszer szükséges. A watchOS 4.2.3-ra való frissítés után nincs lehetőség downgrade-elni.

Lehetséges hibák

Ha esetleg azt tapasztalnánk, hogy a frissítési folyamat megszakadt, akkor várjunk, ha pedig az óra már a piros felkiáltójelet mutatja, akkor az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket lehet megpróbálni az óra szervizbe vitele előtt: Ha az Apple Watch egy piros felkiáltójelet jelenít meg, vagy ha folyamatosan az Apple embléma látható rajta.

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A watchOS 4-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 4 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment