fbpx Skip to content

Manapság már egyre több háztartásban fordul meg az új generációs Apple TV, aminek a 4K-s változatát mi is teszteltük korábban. Azért is vásárolják többen, mert számos alkalmazás érhető el rá, és az elmúlt években több cég, legutóbb például a YouTube frissítette rajta az appját.

Apple TV

Az ember mindig tanul. @Dani kollégámmal egy ideje már a Harmony Hubbal vezéreljük az eszközeinket, és kérdeztem őt, hogy az erősítő hangerejét mivel irányítja, ha nem épp az iPhone-jával. Mondta, hogy az Apple TV távirányítója megtanítható erre, amiről én valamiért nem is tudtam, így gondoltam veletek is megosztom ezt. ????

Első lépésként a Beállítások alatt keressük meg a Távirányítók és eszközök menüpontot, majd pedig azon belül a Tv-k és vevőkészülékek vezérlése opciót.

Ezt kapcsoljuk be, majd pedig görgessünk le az Új eszköz párosítása menüpontra. Vegyük elő azt a távirányítót, amivel vezéreljük az erősítőt, vagy bármilyen más eszközt, és kövessük az utasításokat.

Amint megtanítottuk az Apple TV-nek az erősítő jelét, már nem kell két távirányítót használni, filmnézéskor elég csak ha az Apple TV-é van mellettünk. ???? Az Apple TV egyébként képes megtanulni más távirányítókat is, tehát ha van olyan a lakásban, ami több eszközt is képes irányítani, akkor annak megtaníthatjuk az Apple TV-t.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Harmony Elite + HUB, az az igazi gyilkos kombó. Ez a telefonon irányítás jó lehet végszükség esetén, de meg sem közelíti egy igazi távirányító kényelmét. Az Apple TV távirányítója meg egy vicc inkább, mint használható segédeszköz. Sajnos 🙁

  2. @Kovács Péter: “Apple TV távirányítója meg egy vicc” Abszolúte egyetértek…

  3. Köszi a tippet, végre nem kell szórakoznom a hatalmas Bose távirányítóval is. És szerintem nagyon jó kis távirányító a Siri Remote. ????

  4. Kicsit off, de talan nem nagy gond.
    Most keszulok venni egy 4K Apple tv-t.
    Megoldodott mar a youtube 4K tamogatas?
    Koszi

  5. @noxi72: Nem sajnos

  6. Nalam a Sony TV taviranyitoja vezerli az Apple TV-t automatikusan, mindefele beallitas nelkul. A Siri remote meg a hangot a Sony-n.

  7. Csak szólok, amazon.de-n elég jutányos most az Logitech Harmony Elite + HUBkb. Alza.hu-n se vészed, de amazon.de még annál is olcsóbb. Enyém már megjött 🙂 Ugyanitt Logitech Harmony 900 eladó, mindennel, megkímélve, dobozában. 😀


Add a Comment