fbpx Skip to content

Mindössze egy nappal az iOS 11.3, a tvOS 11.3 és a macOS High Sierra 10.13.4 első bétái után az Apple elérhetővé tette a watchOS 4.3 első fejlesztői bétáját is.

A watchOS 4.3 beta 1 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre.

watchOS 4.3 beta 1

Az új build verziószáma 15T5165e.

kiadási információk most sem árulnak el semmit, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza. A changelog szerint ez a build nem tartalmaz ismert hibákat – bár ez nyilván nem jelenti azt, hogy később nem fedeznek fel benne.

A watchOS-ből eddig nem volt nyilvános béta, és ez most sem igazán várható. Ennek valószínűleg az az oka, hogy míg például az iPhone-t vissza tudja állítani a vásárló maga is, ha valami szoftveres gond következne be, addig az órával ezt nem lehet megtenni adatkábel hiányában.

A watchOS 4.3 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

Kérdésem van!

Feltetted a bétát, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Töltőre rakáskor új az animáció és átvált egy álló ébresztőóra módra.

  2. És újra lehet “vezérelni” a zene lejátszást a telefonon.

  3. Gyorsulàs terèn vàltozàst tapasztalt valaki apple watch 1st gen ?


Add a Comment