Életed a Dark Mode? Itt találsz hozzá alkalmazásokat!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos iOS alkalmazás támogatja már a Dark Mode-ot, és ez a szám egyre csak bővül. A Szifon.com több tagja is használja a sötét felhasználói felületeket macOS-en és iOS-en egyaránt. Itt a blogon is elérhető már a Dark Mode, ha a webes felületen, jobb felül rákattintotok a menüpontra.

Dark Mode-dal rendelkező alkalmazások listája

Az ismertebb iOS alkalmazások már támogatják ezt a felületet, mi is tervezzük a saját alkalmazásunknál, de addig egyetlen opciónk van, mégpedig az iOS 11 beépített Dark Mode-ját, a Smart Invertet használni, amiről már írtunk korábban. Na de vajon melyek azok az alkalmazások, amelyekbe már beépítették ezt a funkciót?

darkmodelist.com oldal összegyűjtötte nekünk a népszerű Dark Mode-dal rendelkező alkalmazásokat, mind macOS-re, mind iOS-re. Az oldal többek között tippeket is ad, hogy az adott operációs rendszeren például a macOS-en, hogy tudjuk beállítani a fekete menüt. A jobb felső sarokban válthatunk az iOS alkalmazásokra, ahol a legnépszerűbbeket találjuk meg. Így ha valaki Dark Mode függő, ezen az oldalon minden bizonnyal talál magának néhány tippet, hogy miket töltsön le, vagy éppen állítson be.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @mrxxx: több új jailbreak is van, de hétköznapi felhasználóknak gyakorlatilag alig van értelme ezeknek, mert Cydia egyelőre egyikben sincs legjobb tudomásom szerint (persze ez közben változhatott, de tudtommal még nincs).

  2. Amúgy miért fáj az apple- nek beletenni az ios- ba a dark mode -ot? Ez rontana a felhasználói élményen, vagy az ios egységes kinézetén? Erről van valami hivatalos kommunikációjuk?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!