Nose Zone – célozz az orroddal az iPhone X-en

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zseniális Rainbrow-nál már írtam, hogy az iPhone X-ben debütáló TrueDepth kamera rendszer nemcsak a Face ID-ért felelős, hanem az animojikért és akár a Clips újdonságaiért is. Ezeken túl a fejlesztők a saját alkalmazásaikba is implementálhatják a kamera tudását, amivel akár játékokat is vezérelhetünk, ilyen a Nose Zone is.

Egy újabb olyan játékkal van dolgunk a Nose Zone személyében, aminek az irányításához nem gombokat kell nyomogatnunk a kijelzőn vagy épp a készüléket döntögetnünk, hanem az arcunkat kell használni ahhoz, hogy eredményesek legyünk a játékban. Mivel a TrueDepth kamera rendszer az iPhone X kiváltsága csak, ezért csak ezen a készüléken ez a játék is.

Ezúttal nem arcmimikával kell egy smiley-t irányítanunk szivárványszínű mezőkön, csillagokat gyűjtögetve, emojikat kikerülve, hanem négyzeteket kell az orrunkkal célozva elpusztítani. Az arcunkat háromszögekből leképzi az app a térben, ezért bárhogy is forgatjuk a fejünket, mindig tudni fogja, merre áll az orrunk, hiszen az amolyan célkeresztként is funkcionál. Egy zöld pontot kell irányítanunk úgy, hogy rövid ideig egy ponton tartva a négyszög megsemmisül és amint szétrobban, már gyorsan tovább is kell állnunk a következő célpontra.

A Nose Zone-ban nincsenek pályák, kihívások, csak egy a lényeg, hogy az idő lejárta előtt minél több négyzetet pusztítsunk el és ezzel a világranglista élére próbáljunk kerülni. Alapból 30 másodperc áll a rendelkezésünkre, de ha elég ügyesek vagyunk, akkor bónusz körbe juthatunk, ahol minden szétrobbantott négyszögért plusz másodperceket kapunk, így azért elég sokáig húzni ki lehet vele. Ahogy múlik az idő, egyre több célpont jelenik meg, sőt, a méretük is egyre kisebb lesz, ami még pontosabb célzást igényel, különben könnyen elvérezhetünk. Eleinte eléggé szkeptikus voltam a játékkal szemben, de aztán eléggé rákaptam és megszerettem.

A Nose Zone ingyenesen tölthető le, de vannak benne reklámok, és bár szerintem jópofa, de nem akkora kaland, hogy megérje a reklámmentességet megvenni. A Rainbrow kategóriájában sokkal jobb és szórakoztatóbb, de én nagyon kíváncsian várom, milyen más, arccal irányítható játékok fognak még érkezni az iPhone X-hez.

Nose Zone
  • Nose Zone
  • Méret: 14.63 MB | Verzió: 1.3
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!