Rainbrow – irányítsd a játékot az arcoddal iPhone X-en

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone X talán legnagyobb újítása a Face ID és az ahhoz szükséges TrueDepth kamera rendszer. Ez a speciális modul felel az arcunkkal való beléptetéséért, de a jópofa animojikért és a Clips újdonságaiért is. Ezeken felül ráadásul a fejlesztők is használhatják az alkalmazásaikban, sőt, akár játékaikban is és mai appunk, a Rainbrow pont egy ilyen alkotás.

A Rainbrow egy Frogger-szerű játék, amit az arcunkkal tudunk irányítani, úgy, hogy különböző arckifejezésekkel mozgatjuk a karakterünket és kerüljük el a veszélyeket. Épp egy meeting közben küldte el a linkjét nekem admin kolléga és hát elég hülyén néztek rám, amikor sunyiban elkezdtem kipróbálni… 😀

Hihetetlen egyszerű, de annál szórakoztatóbb játékkal van dolgunk. A lényeg, hogy egy 7 cellából álló pályán úgy mozgassuk a smiley karakterünket, hogy csak az arcunkat használhatjuk. Amennyiben felhúzzuk a szemöldökünket, akkor felfelé indul a karakterünk, ha összehúzzuk, akkor lefelé indul el, míg ha fapofát vágunk, akkor egy helyben marad a kis sárga emoji.

A játék célja, hogy csillagokat gyűjtsünk össze a cellákból, de úgy, hogy mindeközben elkerüljük az összes, keresztbe jövő emojit, amikbe ha beleütközünk, akkor vége a játéknak. Nincsenek benne pályák, vagy külön kihívások, egyszerűen csak az a lényeg, hogy minél több csillagot gyűjtsünk össze és ezzel a ranglista élére kerüljünk. Néha egy szárnyas csillag is megjelenik a pályán, amit levadászva pár másodpercre sérthetetlenné válunk. Mint mondtam, egyszerű, de nagyszerű játék a Rainbrow.

Mivel az arcfelismerés és a TrueDepth kamera egyelőre csak az iPhone X-ben található meg, ezért csak ezeken a készülékeken játszható a Rainbrow, ezért egyik iPhone X tulaj se csodálkozzon, ha a barátai ezúttal csak emiatt a játék miatt kérik el egy kicsit a telefonját.

Rainbrow
  • Rainbrow
  • Méret: 18.8 MB | Verzió: 1.2.2
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Hori Editor

2013 óta erősítem cikkíróként a Szifon.com csapatát, elsősorban játék- és alkalmazás tesztelőként. Emellett rengeteg terméktesztet is olvashattatok tőlem főleg Apple Watch szíj, fotós és autós kiegészítők kategóriában. 

Támogass engem!

follow me
×
Hori Editor

2013 óta erősítem cikkíróként a Szifon.com csapatát, elsősorban játék- és alkalmazás tesztelőként. Emellett rengeteg terméktesztet is olvashattatok tőlem főleg Apple Watch szíj, fotós és autós kiegészítők kategóriában. 

Támogass engem!

follow me
Latest Posts
  • Spectre – hosszú záridő kicsit másképp
  • 10% kedvezmény MINDENRE az iKiegészítők.hu-nál
  • Facebook Messnger Dark Mode
  • Shot on iPhone fotópályázat nyertes képei

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!