fbpx Skip to content

Korábban már írtunk arról, hogy az iOS 11.2 béta verziója új dinamikus és Live háttérképeket tartalmaz az iPhone X felhasználók számára. Az iOS 7 megjelenésekor találkozhattunk először az ilyen típusú hátterekkel, amelyek azóta is elérhetők a Háttérképek menüpontban.

Az új dinamikus és Live képek csak az iPhone X esetén érhetőek el, azonban egy egyszerű trükk segítségével más, 3D Touch funkcióval rendelkező iPhone-ra is letölthetjük és beállíthatjuk rajtuk őket. Erről a pár lépéses megoldásról a Remond Pie osztott meg egy cikket.

Töltsük le az Imgur: Awesome Images and GIFs ingyenes appot az App Store-ból:

[appstore id=”639881495″]

Ezután pedig nyissuk meg a telefonunk böngészőjében ezt a linket. Koppintsunk az ‘Open in App’ azaz a megnyitás alkalmazásban gombra. Itt értelemszerűen az Imgur alkalmazást kell választanunk.

Az appon belül válasszunk ki egy videót, majd mentsük el a Fotókba.

Ezt követően töltsük le a intoLive appot, amely szintén ingyenes:

[appstore id=”1061859052″]

Nyissuk meg és válasszuk ki a lementett videót – ami egyébként akár saját videó is lehet. Állítsuk be az időtartamot, majd a jobb felső sarokban nyomjunk a nyílra, utána pedig a ‘No repeat’ kifejezésre.

 

Amint az alkalmazás elkészíti az előnézetet, csak mentsük le az Live fotót és már meg is találjuk a Fotók alkalmazásban, és utána már be tudjuk állítani háttérképként is.

A Live fotók háttérképként való használatához értelemszerűen 3D Touch funkció szükséges, így az csak az iPhone 6s, 7 és 7 Plus, 8 és 8 Plus, illetve értelemszerűen az iPhone X esetén érhető el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Ha mentesz egy képernyőképet Xen, a szigettel mi lesz? Nem is tudom lattam-e már képet róla.

  2. @Jadeye: gondolom kirendereli a full kocka képet, csak nem látszik a sziget miatt élőben, de az iOS számára azért ott van

  3. és ez mire jó?
    (i7-en q ronda)


Add a Comment