fbpx Skip to content

Az iPhone X november 3. óta kapható a boltokban, és több, nyilvánvaló újdonsága mellett még új, dinamikus és élő háttérképekkel is rendelkezik, amelyek más készülékeken nem érhetőek el.

A 9to5mac közzétette ezeket statikus képként, ahogyan korábban a hivatalos háttérképeket is, amelyek egyébként az iPhone X promóképei.

A hét sötét témájú dinamikus háttérkép és hat Live fotó csak az iPhone X esetén érhető el, de még ezek közül is három csak az iOS 11.2 operációs rendszerrel fog majd érkezni. A dinamikus háttérképek már ismerősek lehetnek, hiszen anno az iOS 7 megjelenésekor is kaptunk hasonlókat. Ezek a buborékok tulajdonképpen úgy mozognak, ahogy éppen a telefonunkat döntjük jobbra, balra, fel vagy éppen le. Az iOS 7 megjelenésekor kapott háttérképek azóta is elérhetők az iPhone-okon valamint az iPadeken is.

Az új, dinamikus hátterek valószínűleg az OLED-kijelző miatt fekete témát kaptak, míg a buborékok különböző színűek. Van egy, ahol a buborékok több színűek, illetve a többi hat egyszínű köröket ábrázol (kék, piros, zöld, citromsárga, narancssárga, lila).

iPhone X dinamikus háttérképek

A dinamikus képekből egyelőre nem készített senki statikus háttereket.

iPhone X élő háttérképek

Az iPhone X-en az iOS 11.2 második béta verziója hat egyedi, élő háttérképet is tartalmaz. Ezek a képek nem dinamikusak, viszont a zárolt képernyőn a kijelzőre hosszan nyomva elmozdulnak, majd elengedve visszaáll a kép az alaphelyzetébe. Az alábbi videó bemutatja, hogyan is működik ez a mozgás, a képeket pedig majd csak az iOS 11.2 megjelenésével kapjuk meg.

Azok, akik nem iPhone X-et használnak, statikus képként letölthetik ezeket a háttereket is, amik viszont így nem fognak mozogni. Ettől függetlenül szerintem a képek így is szépek, ezért biztos jól mutatnak majd az iPhone-okon.

iPhone X háttérkép

Letöltés

iPhone X háttérkép

Letöltés

iPhone X háttérkép

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Hát nem tudom…. én biztos nem fogom nyomkodni a kijelzőt, csak azért hogy élő háttérképet lássak. A buborékost próbáltam, még a kék úgy ahogy, de egy idő után zavaró.Visszaálltam a sima fekete háttérre..

  2. Nekem amióta telefonomvan És volt rá lehetőség mindig fekete képet raktam be

  3. az új hátterekkel egy gond van: a színkavalkád. nagyon káoszos lesz tőle a felület, az értesítések pedig teljesen elvesznek :S

  4. Semmi új.


Add a Comment