fbpx Skip to content

Az iPhone X november 3-ától, péntektől kapható hivatalosan, és már mi is kipróbáltuk, a részletes cikket itt olvashatjátok. Sokak hozzájutottak már az iPhone X-hez, viszont van, akiknek még várni kell rá, mert ahogyan az várható volt, mindenhol felmerült a készlethiány, a viszonteladóknál és a szolgáltatóknál egyaránt.

Ha az Apple hivatalos oldaláról rendeljük a készüléket, a vállalat szállítási időnek már “csak” 3-4 hetet ígér, a rajt napján már 10 órakor 5-6 hétre tudta biztosítani az érkezést az Apple. Ez nem meglepő, hiszen három éve nem volt frissítve az iPhone előlapja. Az iPhone X végre hozott valami újat, amire sokan vártak.

A Redmond Pie közzétette az iPhone X háttérképeit. A telefonra várakozók az alábbi hivatalos háttérképekkel talán már félig a kezükben érezhetik az új modellt. Az új, egyébként dinamikus háttérképeket csak az iPhone X felhasználók találhatják meg a Beállításokban a Háttérképeknél, azonban a korábbi készülékekkel rendelkező felhasználók is letölthetik statikus képként.

Hivatalos iPhone X háttérképek

iPhone X háttérkép

Letöltés

iPhone X háttérkép

Letöltés

iPhone X háttérkép

Letöltés

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ritka rusnya képek ????

  2. Ez annyira érdekes… Az edigitalnál online rendelésre itt volt 3.-án délutánra… Ma egy barátom bement a media markt-ba és azonnal vett egy ezüst 64 gb-os x-et… 2 darabjuk volt… holnapra kapnak ismét 11 darabot…. eközben handrasék az istylében januárra ígérik röhej… apple.hu meg 3-4 hét…. hát várjátok…


Add a Comment