fbpx Skip to content

Az előző évekhez hasonlóan az idén is hatalmas kedvezmények várnak Titeket a Styleboltban az amerikai hálaadást követő pénteken, azaz a Fekete Pénteken.

Fekete Péntek – Stylebolt.hu

A weboldalon november 24-én egész nap, éjféltől éjfélig tartanak az akciók, de ha lehetőségünk van rá, érdemes személyesen is ellátogatni a boltba, ugyanis ott dupla az akció mértéke!

A fenti kedvezményeken túl még néhány prémium kiegészítőt és egy-egy népszerű Apple terméket is limitált darabszámban, akciós áron kínálnak nektek. Idén az Apple termékek közül a 128 GB-os 13″ MacBook Air, a 64 GB-os iPhone 8 és az AirPods kerültek kiválasztásra, a kiegészítőkről és az egyéb kedvezményekről pedig itt olvashatsz.

Itt a Szifon.com-on is írtunk már néhány, náluk kapható termékről. Ilyen például a Fekete Pénteken kifejezetten akciós Amazon Echo, illetve az Anker vezeték nélküli töltő, és USB elosztó is. Korábban teszteltük a 1Control SOLO-t is, aminek a segítségével a garázsunkat vagy kapunkat nyithatjuk ki az iPhone-unkkal.

Idén egy teljesen új területre evezett a Stylebolt: DJI drónok és a hozzájuk tartozó kiegészítők is megtalálhatóak a boltban. Fekete Pénteken a DJI termékei is kedvezőbb áron lesznek elérhetőek. Fontos, hogy online rendeléseknél használjátok a kuponkódot, hogy mindent a legjobb áron kapjatok meg!

A kód: pentek24

Szóval hajrá! Ugorjatok rá a kedvezményekre! A bolt fekete pénteki akcióiról itt olvashattok bővebben.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Nem nektek szól.
    Milyen jó, hogy pont most akarok iPad Pro 10.5-t venni de egyik boltban sincs akciózva Black Friday-re. 😀

  2. Egy pillanatra jó dealnek tűnt a macbook air, el is gondolkodtam rajta. Aztán megláttam, hogy 5th gen. i5 CPU. Na mondom lol, akkor inkább nem 🙂
    Viszont az airpods is tetszik.

  3. Nagyon átvette mindenki ezt a fekete pénteket, de kinn ámerikában kicsit “brutálisabbak” a kedvezmények. Azt is át kéne venni, hiszen attól fekete a péntek, hogy a kereskedő nem jár jól ????.

  4. @Ács Kristóf: én már a hálaadás magyarországi bevezetését várom…

  5. @totopad: Nálunk egy vicc ez a fekete péntek (már a csapból is ez folyik és attól is rosszul vagyok ha le kell írnom ezt a két szót). Természetesen ez most nem a Szifonos srácok ellen szól, félre értés ne essék de már ki vagyok hogy van ahol egy teljes hétvégén tart, van már ahol egy hétig és a kedvencem amit ma láttam hogy egy hónapig 😀 Kb vicc kategória. Arról nem beszélve hogy én még olyan igazi brutális kedvezményt sehol nem láttam (mint Amerikában ahol ölik egymást az emberek érte, nyilván ezt sem értem meg) és nálunk jobban jár az ember ha megvárja a januárt mert akkor veszel meg mindent a legolcsóbban ami nem fogyott el karácsonykor. Nekem volt egy barátom a Tescoban dolgozott vagy 5-6 éve. Januárban mindig hívott hogy milyen műszaki cikk lesz náluk leértékelve (nem nagy dobra verve, csak kirakva a polcra) és ha gondolom akkor félre rak belőle. Na akkor voltak jó árak nem fekete pénteken…

  6. @Kigyósi Gergő: jómagam is dolgoztam elég sokáig kereskedelmben, mi úgy csináltuk -egy műszaki áruházban-, hogy, amikor ilyen baromi nagy akciós hétvége közeledett, előtte kb 1/1,5 hónappal már megvoltak azok a termékek/márkák, amik benne lesznek az akcióban és hírtelen árváltozás történt velük (nyílván drágább irányba), hogy a kijelölt hétvégén hírtelen baromi nagy akcióként -amúgy normál árban- adjuk el őket. Bullshit

    Én max külföldről vásárlok ilyenkor.

  7. @totopad: @Kigyósi Gergő: Ezeket amúgy elképzelhetőnek tartom, de egy kis cég annyira nem engedheti meg magának, hogy becsapja a vásárlóit. Mind a Stylebolt, mind az iKiegészítők csapatát személyesen ismerem, és a fenti akciók ténylegesen akciók, nem csak olyan, amiről fent beszéltek.

  8. @admin: Félre értés ne essék, azért is írtam az előző hozzászólásomban hogy nem rólatok (illetve a iKiegészítő-ről) beszélek 🙂 Tudom hogy egy kis cégnél hogy működik. A nagyoktól vagyok rosszul (eMag, ExtremeDigital stb…) hogy a TV-ben is minden reklámblokk róluk szól. A rádióról meg az internetről, hírlevelekről meg ne is beszéljünk.

  9. Fantasztikus… rendeltem. Semmi visszaigazolás nem érkezett. Próbálnám hívni őket, csak a garanciális ügyintézés bullshit megy a telefonban, beszélni élő emberrel nem lehet.
    Gratulálok!

  10. @Afulop: Hát várható volt, hogy az oldal nem fog menni rendesen az elején, plusz nyilván ilyenkor nem tudják felvenni a telefont. Az accountod alatt látod a megrendelést?


Add a Comment