fbpx Skip to content

Az Apple nemrég frissítette az App Store fejlesztői oldalát, amelyből kiderült, hogy a legtöbb iPhone-on és iPaden iOS 11 fut. A felhasználók 52%-a használ iOS 11-et, 38% iOS 10-et futtat, a maradék 10% pedig ennél is korábbi verziót használ – írta a 9to5mac.

Ez azzal magyarázható, hogy többen váltottak új iPhone-okra, nevezetesen az iPhone 8 és 8 Plus-ra, valamint az iPhone X-re. Ezeken a készülékeken értelemszerűen már a legújabb rendszer fut. A legtöbben az iPhone X-et várták, sokan már meg is vásárolták, de vannak, akik még mindig várnak a készülékre.

Az iOS frissítések idén is lehagyták az Androidot. Az Android felhasználók mindössze 0,2%-a futtatja a legújabb operációs rendszert, az Android 8.0 Oreo-t. Nyilván ebben az is közrejátszik, hogy számos készülék már nem is képes futtatni a legújabb verziót, de ez persze az iPhone-ok esetében is igaz.

Az iOS 11 egyébként számos újdonsággal rendelkezik, amelyet mit is bemutattunk nektek, valamint hasznos tippeket is adtunk hozzá, ezeket a cikkeket ide kattintva olvashatjátok. Az iOS 11-nek már megjelent több kisebb frissítése is, a legújabb az iOS 11.1.1 hivatalos kiadása november 9-én érkezett, amely kisebb hibajavításokat tartalmaz.

Az iOS 11.2 harmadik béta verziója pedig pár napja elérhető, szóval hamarosan a hivatalos verzió is megjelenik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Szidják is rendesen, ami számomra kifejezetten nagy csalódás, az Apple már az X.1-es frissítéssel emberivé szokta tenni a szoftvert, ehhez képest annyi idegesítő hibáról hallok, hogy fel sem rakom..

    Minden évben elsőként frissítek, de a 11 egyenlőre nálam felejtős, az még oké hogy 5S-6-on nem tökéletes, de hogy iPhone 7-en ennyire botrányos, az már sajnos szomorú.

  2. Sziasztok!
    A 11.2b3-nál még meg van az a hiba, hogy ha kinyitáskor fektetett módban van a képernyő, akkur nem áll vissza állóra, csak akkor ha bezárod az appot (message, viber, safari) 5S

  3. Sziasztok!
    Én is felraktam sajnos..
    Az pl. miért van, hogy 11.0.3 szoftvernél képernyőzár feloldáskor tökéletes volt az animáció, 11.1 és 11.2 beta esetében már akad, szaggat az animáció????! Iphone 6 tulaj! A tesztelők az apple-nél elrontják ami már jó volt, amin javítani kellene ugyanúgy változatlan marad… Vmit most már komolyan cseszhetnének! Elég volna félévente vagy évente egy komoly update, nem hetente újabb emojik, meg csak iphone X-re új hátterek..Az apple sem a régi sajnos!

  4. Nekem 11.0.3-ig semmi komoly problémám nem volt, max tényleg egy kis akksizabálás, de most :(((
    Nem lehet valahogy visszahegeszteni legalább a 0.3-at, nem írjá már az apple azt se?

  5. Az engem is érdekelne, hogy az IOS 11.0.3-at aláírja e még az apple???

  6. “A felhasználók 52%-a használ korábbi operációs rendszert, ebből 38% iOS 10-et futtat, a maradék 14% pedig ennél is korábbi verziót használ – írta a 9to5mac.”

    Nem egeszen, 52% az iOS 11, 38% iOS 10, 10% regebbi. Es ezt irja a 9to5mac is, illetve a dev portalon is ez van november 6 ota jelenleg is.
    https://developer.apple.com/support/app-store/

  7. @Mezo: Amikor egy szoftver egyszerre er el rengeteg millio embert, akkor elojonnek olyan dolgok, amik barmilyen alapos teszteles soran sem jottek volna elo. Felre ne erts, az iOS 11 egy felkesz rendszer volt szeptemberben, katasztrofalis teljesitmenye volt iPhone 7-en, az akkuido kb megfelezodott, ezek az osszes betaban jelen voltak es nem sok javulast mutattak. 11.1 picit gyorsabb volt (a 3D Touch laggolast mar elotte megjavitottak) es 11.2 betak nalam nagyon jol futnak, ezt mar ki lehetett volna adni szeptemberben. 😀

  8. @Mezo: Meg egeszen 11.0.1-ig alairja az osszes verziot.

  9. @slider_hu:
    Köszi közben kibányáztam én is.
    De vajon a biztonsági mentést is vissza lehet tenni?
    (11.1.1)

  10. @slider_hu: köszi, javítva.

    @igerywhite: magasabb verzióról készült mentés nem tehető vissza alacsonyabb verziós rendszerre.

  11. @Jadeye:

    Azt tudtam, hogy főverziónál nem lehet, de hogy…
    azért köszi, marad a remény 🙁

  12. Nekem 6S-en egyik iOS 11 verzióval sem volt gondom.
    Sebesség, akku idő mind rendben volt/van.

  13. @slider_hu: Köszönöm a hasznos infot. Akkor én lehet visszateszem a 11.0.3-at, addig míg iphone 6-nál nem javítják a képernyőzár akadást…

  14. @twingo16v: Most olvastam és kipróbáltam a párom 5S-én, de simán visszaállt kb 10x teszteltem mindhármat amit említesz és semmi ilyent nem tapasztaltam.
    Pont erről beszélek több napja több cikknél is, hogy amennyiben az IOS lenne csak a hibák oka, akkor minden vason meglenne a rá jellemző, de nem így van és így sajna igencsak nehéz dolguk lesz a fejlesztőknek az apple-nél, hogy itt-ott mi okozhat hibákat, míg máshol nem.

  15. Nálam 6-on ugyan az akksi idôvel nincs gond, inkabb akad az animáció, mint a fene. 90%-ban mindenhol akad 11.1.1 alatt. Katasztrofa az egész…
    (A 3GS-em gyorsabb 5.0.1 alatt, mint a 6-os 11.1.1 alatt)

  16. Szerintem meg remek az IOS 11! Ja hát iPhone 6-on meg 5-ön lehet hogy akad azok elég régi telefonok

  17. Ki lehet iktatni valahogyan,hogy ne figyelmeztessen állandóan? mert így teljesen érthető a frissítési ráta.
    Már nagyon idegesít az állandó figyelmeztetése.


Add a Comment