Fekete, színátmenetes, abszrakt háttérképek iPhone X kijelzőre optimalizálva

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban írtam az általam kísérletezés céljából alkotott élénk, színes, absztrakt iPhone háttérképekről, amelyek matematikai szabályok által generált formák és alakzatok alapján készültek.

Mivel elég sokaknak tetszett ez a háttérkép kollekció, ezért úgy döntöttem, hogy tovább viszem az ötletet és elkészítem a fekete hátterű változatát a háttereknek, amelyeket kifejezetten már az iPhone X kijelzőjére optimalizáltam.

Mivel az iPhone X Super Retina kijelzője az első OLED-kijelzővel rendelkező iPhone készülék, ezért adta magát, hogy fekete hátterekkel érkezzen a következő háttérkép kollekció. Az OLED-kijelzők különlegessége, hogy a teljesen fekete részek esetén a kijelző egyetlen képpontot sem világít meg, ezáltal elképesztő kontrasztarányt és sötét színeket tud produkálni az OLED-panel.

Az iPhone X méretre optimalizált verziók innen közvetlenül letölthetőek, csak kattintsatok a képre és már menthető is:

Az összes többi iPhone készülékre optimalizált változat ingyenesen letölthető erről az oldalról.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Egy dolog: szerintem az AMOLED esetén különös jelentősége lehet a Live háttérkijelzőnek… Meg annak is hogy ha mozgatija az ember a kijelzőt akkor a háttér ide oda csúszkál static esetben..

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!