fbpx Skip to content

Néha egészen meglepő videókkal találkozunk, és talán az Apple sem számított erre. Ugyan néhány hónapja már az újságírók kezében az iPhone X, de jelenleg továbbra is embargó van, nem közölhetnek róla fotókat, és videókat sem.

iPhone X

Ezt az embargót az Apple a megjelenés előtt néhány nappal oldja fel, így az emberek úgy állhatnak sorba érte, hogy a külföldi tech oldalak hosszas, részletes tesztjeit már elolvasták. Brooke azonban ezt megkerülte, beugrott az apukájához az Apple Campus-ra, hogy megnézze, milyen az iPhone X, és erről vlogoljon is! ????????‍♂️????

A videóban láthatjuk, hogy hogyan működik az Apple Pay, illetve néhány, beépített alkalmazást is. Jól látszik, mekkora a kijelző, és mennyi minden elfér rajta, tényleg mintha csak egy Plus lenne a kezében.

A videót időközben ugyan Brooke letörölte, de természetesen mi is lementettetük, hogy megnézhessétek – ha csak az iPhone X érdekel, akkor tekerj 2:40-ig!

Érdekes, ahogy az értesítéseken rajta vannak a funkciógombok, mégpedig a lámpa és a fényképező ikon:

Az iPhone X október 27-től rendelhető elő hazánkban, megvásárolni pedig november 3-ától lehet. Bővebben érdemes elolvasni ezt az összefoglaló cikkünket.

Frissítés – az Apple elbocsátotta az iPhone X-et megmutató mérnököt

Brooke két dolgot nem sejtett a videója elkészítésekor. Az első, hogy ennyire felkapják majd a videóját, és ezzel olyan mértékű nézettséget kap, ami utána a második dologhoz vezetett. A második dolog pedig az volt, hogy ez a videó az apja állásába fog kerülni, aki megszegte a szabályt, és megmutatta a készüléket az Apple engedélye nélkül – és erről videó is készült.

Brooke igazából nem érti az Apple ilyen kemény reakcióját, hiszen már rengeteg videó került ki az iPhone X-ről, de azt tanácsolja mindenkinek, hogy tartsák be a szabályokat. Azt is elmondja, hogy az Apple kérésére rögtön letörölte a kérdéses videót, az emberektől pedig kapott érte bőven hideget-meleget.

Megítélés kérdése, hogy egyetértünk-e az Apple döntésével az elbocsátás kapcsán, hiszen lehettek volna rugalmasabbak, ugyanakkor ha egy valaki megszegheti a szabályokat következmények nélkül, akkor az másokat is erre biztathat, ami miatt szükségesnek ítélhette a cég, hogy példát statuáljon.

Véleményünk szerint ugyanakkor sokkal jobb lenne, ha a még meg sem jelent készülékekről kiszivárgó híreknek venné elejét végre az Apple, hogy egy-egy új termékbejelentés ne olyan legyen, mint az elmúlt években, hogy már tényleg mindent tudtunk előre…

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Milyen aranyos lány ez a Brooke.
    És akkor most a kedves apukáját gondolom úgy kibasszák hogy a lába nem éri a földet? ????

  2. @rXc: Reméljük nem, jövőre várjuk az újabb videóját! 🙂

  3. Miért rúgnák ki? Semmi olyat nem mutatott amit az Apple nem hozott még nyilvánosságra.

  4. Ezt a videót se most rögzítette a lány. Szeptember 15 a dátum a telefonon ha jobban megnézitek 😀

  5. Szándékos reklám. Hangulatkeltés. Egyetek.

  6. Öléggé tekintéles méretűnek tűnik. Persze lehet, hogy csak a zojjjettív torzíccsa.

  7. @Szanya: Vagy csak a kis csaj keze kicsi és ahhoz képest, nem? Bár még abban sem sztem, én pont azt néztem hogy eddig nagyobbnak látszott a fotókon.

  8. milyen jol vag videot ez az idegesito kis p/csa…
    ????????????

  9. @rihekopo79: gondolom mac-en teszi azért azzal lehet is jól és gyorsan:-))

  10. @admin: Van arról valami információ, hogy miért tünt el a Telekom oldalálról az iPhone X? Pár hete még ott virított, hogy Október 27-én elörendelhetö, még fel is iratkoztam az ezzel kapcsolatos hírlevélre, azonban pár napja már semmi nyoma ennek. Most néztem a Vodafone honlapját és ott sincs nyoma iPhone X-nek, egyedül a Telenornál, aki csak annyit közöl, hogy Novemberben kapható. Tudtok valami konkrétabbat? Engem a Telekom érdekelne. Köszönöm.

  11. @rihekopo79: egyetértek, nagyon reklám szagú. “Hogy is hívják ezt a helyet?” Apple park…., aztán szépen bemutat pár apple számára fontos funkciót. A vágás a zenével együtt profi. Persze nem kizárt hogy őstehetség a csaj, és ráadásul marketing szakos.

  12. Ki az a Brooke?

  13. Szorian: Miért kell ahhoz mac, hogy valaki jól vágjon… Érzék kell hozzá, ha az nincs fabatkát sem ér, b@szhatja az ember a macjét vagy a pcjét…

  14. Úgy néz ki nem volt igazam. Brooke apukáját kirúgták az Apple-től!

  15. @Jerome: igen, erről tegnap óta külön bekezdés van a cikkben, új videóval, ha megnézed.

    @Balogh Ádám, @White64GB: érdemes elolvasni a cikkbe került új bekezdést: “Frissítés – az Apple elbocsátotta az iPhone X-et megmutató mérnököt”.

  16. @Jadeye: Már látom. Egy angol oldalon olvastam.
    Aput kirúgták de Brooke kifejezetten tehetségesen videózik és vág. Vagy az aki segít neki.

  17. @Jerome: még mindig itt vagy leakadva? Komolyan ennyire ezen kell pörögnöd, hogy tuti nem a kiscsaj csinálta? menj és tanulj meg vágni…


Add a Comment