fbpx Skip to content

Nem meglepő, hogy sorra bukkannak fel a lesi fotók az új iPhone X-ről, mivel már hetek óta az újságírók kezében lehetnek ezek a készülékek. Általában a nagyobb híroldalak már hetekkel korábban elkezdhetik tesztelni a termékeket, amikről végül egyszerre raknak ki cikkeket a megjelenés pillanatában.

iPhone X fotók

Azonban most a megjelenés nem két hét, hanem több mint egy hónap lett a bemutatása után, sokkal többször tűnik fel a készülék az utcákon és már-már olyan, mintha minden második ember ezzel sétálna. Ilyen például az alábbi Instagram Story, vagy éppen a fenti képek egyike.

Ahogy látható, új háttérképpel érkezik az iPhone X. Ez nem egy szimpla fotó, hanem új dinamikus háttérképek is érkeznek, amik mozgatásra változnak. Íme az újak, illetve a régiek:

Jól látszik, hogy az OLED kijelzőnek köszönhetően az új mozgó háttérképek sötétebbek, alapjában véve a fekete szín dominál. Ez élőben brutálisan szép lehet, mivel a feketét ugye nem világítja majd meg a kijelző, tehát olyan lehet, mintha a semmiben lebegnének a pöttyök.

Fekete iPhone X

Vannak, akik mindennél fontosabb teszteket végeznek az iPhone X-en. Pokémonoznak.

iPhone X pokémon

Tehát az új készüléket tesztelik az újságírók és barátaik, illetve napról-napra újabb képeket találhatunk ezekről Redditen. Ez egyáltalán nem újdonság, csak eddig nem volt ennyi idejük rá.

Olvassátok el az összefoglalónkat az iPhone X-ről: Az Apple bemutatta az iPhone X-et – árak, megjelenés, technikai adatok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ez az álló kamera elrendezés hát nem is tudom…Szoknia kell a szemnek az egyszer biztos…Na meg a kéznek is.✌️

  2. Nagyon elbaszottan néz ki a kamerája 🙂

  3. Komolyan nem értem a problémát. Egyszerűen, csak arról van szó, hogy nem ezt szoktad meg. Én pl. sokszor nézegettem már ezt a telefont (nyilván még csak képeken), de mára már annyira természetessé vált, hogy másodpercekig kell gondolkodnom, hogy most akkor hogy is állt a mondjuk a 7 Plusnak a kamerája, tehát annyira csak napok kérdése megszokni.
    Mellesleg már csak vizuálisan is logikusabb (harmonikusabb) a függőleges kamera, hiszen a telefon is “vertikális” .

  4. Értem én hogy szoknia kell a szemnek ezzel nem vitázom,de mitől is vertikális ez a telefon?Az i7+ ehez képest nem volt vertikális?Amúgy ez nem probléma,csak egy vélemény ( a probléma nem ittkezdődik).

  5. Szerintem semmi gond nincs a kamerával, az egész telefon úgy szép ahogy van.
    Jövőre én is beszerzek egyet ????

  6. @Balazs13: De az is az volt. Épp arról beszélek, hogy alapvetően mobiltelefonok formailag hosszúkás függőleges téglalapok, tehát vizuális szempontból nem kéne csúnyának lenni egy másik ráhelyezett függőleges téglalapnak (nem tudom érthetőbben elmagyarázni). Itt csak az okozza a zavart a fejben, hogy nem ezt szoktuk meg a telefonoknál.


Add a Comment