fbpx Skip to content

Pár napja mi is teszteltük az iPhone 8 Plus-on az új Portrémegvilágításokat, és arra jutottunk, hogy ezzel ugyan az Apple nem váltotta meg a világot, azonban még jobban kihasználhatjuk vele a kreativitásunkat.

iPhone 8 Plus portrémegvilágítás

Az Apple pedig ki is adott ezzel kapcsolatban egy reklámot, amin röviden bemutatja ezt a funkciót. A videóban látható, hogy egy rövid hajú lány volt a modell, mivel a hajnál sokszor hibázik még az algoritmus, illetve jelenleg még nem érhető el videó módban a Portrémegvilágítás, de ezek után jó lenne ott is használni. ???? Nézzétek meg a videót.

Egyébként a reklám alatt végig megvilágították a modellt a kamera mögül, így igazából ezt funkciót leginkább abban a pár másodpercben láthatjuk, amikor a kijelzőn váltogatnak a Portrémegvilágítások között. Az Apple tájékoztatása szerint ez a funkció nem csak egyfajta effekt a Portré módban készült képekre, hanem élőben számolja ki az A11 Bionic chip képfeldolgozó alprocesszora, így hardveres támogatás is szükséges hozzá a dupla kamerán kívül, így ez kizárólag csak az új telefonoknál elérhető. A Portrémegvilágítás jelenleg még béta állapotú, és ezt mi is tapasztaltuk a tesztelése során.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Várom nagyon.


Add a Comment