Új AirPods-ot mutathat be az Apple

A pár napja kiszivárgott iOS 11 GM-ből az is kiderült, hogy az Apple hamarosan piacra dob egy új AirPods-ot.

Az AirPods-ot már teszteltük korábban ebben a cikkben, az eddigi információk alapján az új változat pedig nem sokban fog különbözni a jelenlegitől. Az Apple AirPods1,1 helyett AirPods1,2-ként hivatkozik rá, és úgy tűnik, hogy maga az AirPods nem fog változni, csak a tokja, avagy a bölcsője.

Ahogy a videóban is láthatjuk, a töltöttség jelző LED kívülre került, végre már láthatjuk, hogy éppen hol tart töltöttség, eddig ugye belül, a két AirPods között volt látható. Elképzelhető, hogy az Apple növelte az akkumulátor élettartalmát is, tehát tovább bírhatja az AirPods, de erre vonatkozóan nem találtak semmit a fejlesztők.

Ha minden igaz, akkor a keddi eseményen bemutatja majd a cég az új változatot, igaz, még a jelenlegi sincs raktáron az Apple-nél, továbbra is heteket kell várni, hogy megérkezzen. Szerintünk ez egy minimális frissítés, optimalizálás.

Az iOS 11 GM-ből egyébként az is kiderült, hogy az új készülékek neve iPhone 8, 8 Plus és X lesz. Érdemes elolvasni a folyamatosan frissülő cikkünket róla: Kiszivárgott az iOS 11 GM-verziója: újabb dolgok derültek ki az iPhone 8-ról is.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Mondjuk annak a LED-nek személy szerint sok értelmét nem látom. Ha csak nem csutkán van az akksija akkor nem zöld, hanem narancssárga. Ahogy abban a kb. fél órában is, amíg feltöltöm. Az iPhone akkumulátor widgetje pedig százalékra pontosan kiírja, hogy melyik része hány százalekon áll.

  2. Nemtudom mi a korlátja annak, hogy jelezze mindig a töltöttséget, ha a közelben van. Ha a fülesek kint vannak, akkor a tokot nem írja, stb.
    Ha nem rakom vissza a tokba, kis idő elteltével ha használni akarom, nem működik. Tokba be, becsuk, kinyit, kivesz, működik, de miért kell ez a macera…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!