fbpx Skip to content

Már nem csak az évenkénti emoji frissítésre várhatunk, hanem különböző interakciókat is adhatunk majd nekik. Az iOS 11 kiadásra szánt változatából kiszivárgott információk alapján mostantól az emojik mozognak is, és akár a mi arckifejezésünket is tükrözhetik.

Animoji az iOS 11-ben

Ezeket Animojiknak nevezi az iOS, és 3D-s mozgásra is képesek lesznek. Az iOS 11-ben rengeteg 3D-s Animoji lesz elérhető, a legtöbb persze állat, mint például kutya, macska, de lesz robot és a sokaknál népszerű ???? emoji is kap 3D-s megjelenést! Tehát már kacsingató, mosolygós, vagy éppen szomorú kakit is küldhetünk ismerőseinknek. Hiánypótló!

iPhone 8 arcfelismerés

Az új iPhone arcleolvasója a fenti mimikákat, arckifejezéseket ismeri majd fel, és ez alapján tudjuk majd a különböző Animojikat is elküldeni. Az Animojikat személyre szabhatjuk majd a bal és jobb szemöldökünkkel, az állkapcsunk megemelésével, a szemeink, az ajkaink, a szánk mozgatásával is. Kifejezhetünk velük morcosságot és boldogságot, rosszullétet, érdeklődést és így tovább…

Az alábbi Animojik érhetőek majd el:

3D Animojik az iOS 11-ben

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. azert kivulrol erdekes lesz amikor valaki egy ilyen miatt a telefonnak grimaszol….

  2. Egy régebbi cikk alatt pont arról ment a vita, hogy azért küldözgetünk emojit, mert a mai rohanó világban (bla bla) nincs időnk leírni dolgokat és emojival “rövidítünk”. Erre itt van ez, ahol majd neki “kell” állni kacsintani vagy fejet rázni a telefonnak, hogy abból legyen egy ilyen kis figura… Taps.

  3. Wow, alig várom. Főleg amikor egy nagy szardarab lesz a telefon kijelzőjén és annak kell mimikálni. Innováció az megvan.

  4. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ez az arcfelismerős buli SÖTÉTBEN is működik? Vagy olyankor mi van?

  5. @Jadeye: Köszi


Add a Comment