Ilyen lesz a HomePod beállítási folyamata

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple még a WWDC-n mutatta be a HomePodot, mely tulajdonképpen egy új generációs hangfal Sirivel. Akik meghallgathatták a terméket, mind azt mondták, hogy rendkívül jól szól, de sajnos Sirit vagy az egyéb funkciókat nem lehetett kipróbálni.

HomePod

Idővel kiderült, hogy milyen lesz a kijelzője, a hangjelzései, most pedig megnézhetünk egy videót arról is, hogy milyen lesz az, amikor először csatlakoztatjuk, állítjuk be. A videó végén látható, hogy néhány Siri funkciót is megemlít a beállítási folyamat.

Nagyon hasonlít az egész az AirPods és az Apple TV beállításához. Ugyan a videóban nem látszik, de a HomePod szoftveréből kiderült, hogy ahhoz, hogy beállíthassuk, biztonságos WPA/WPA2 Wi-Fi-re, és korábban az Apple ID-n beállított kétlépcsős azonosításra is szükség van. A HomePod párosításkor elmondja a számokat, amiket láthatunk a videón is. Az is kiderült, hogy először az USA-n kívül Ausztráliában és az Egyesült Királyságban lehet majd megvásárolni.

A HomePodról bővebben ide kattintva tudtok olvasni.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!