fbpx Skip to content

Pontosabban már péntektől ingyenesen internetezhetnek a Telenor előfizetői, díjcsomagtól függetlenül.

Hello Data avagy korlátlan mobilinternet!

Augusztus 4-től egészen 6-ig tart az “akció”, amivel a cég tulajdonképpen a korlátlan mobilinternetes csomagjait hirdeti. Augusztus első hétvégéjén a korlátlan Hipernet-hozzáféréshez az ügyfeleknek semmi extra teendőjük nincsen: se regisztráció, se aktiváló SMS küldése nem szükséges, és korlátlanul élvezhetik a Hipernetezést. Persze én jobban örültem volna, ha egy héttel eltolja ezt az akciót a cég a SZIGET fesztivál idejére.

A gondtalan nyári kikapcsolódás jegyében 2017. augusztus 4-én, 5-én és 6-án a Telenor lekapcsolja a mobilinternetes adatforgalmi számlálókat. A társaság minden ügyfele – havidíjasok és feltöltőkártyások egyaránt, beleértve az aktív mobilinternet-előfizetéssel nem rendelkezőket is – korlátok nélkül, kedve és igénye szerint használhatja a 99,74%-os lakossági kültéri lefedettségű Hipernet hálózatot.

„A korábbi korlátlan Hipernet napok megmutatták, hogy ügyfeleink még inkább élnek a digitális kor lehetőségeivel, ha erre valóban gondtalanul nyílik lehetőségük. Ez inspirálta a májusban bevezetett Telenor Hello Data tarifacsalád létrehozását, amely nagy sikert aratott ügyfeleink körében. Ezen a hétvégén a más tarifacsomaggal rendelkező és a mobilinternettel még csak most ismerkedő telenorosokra is szeretnénk kiterjeszteni ezt a lehetőséget, hogy korlátozások nélkül használhassák Hipernet hálózatunkat és maradéktalanul élvezhessék a nyári hétvégét.” – mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A telenorosoknak a három napban nem kell aggódniuk az adatforgalmi keretek és költségek miatt, nem kell hezitálni, hogy mobilinterneten elindítsák-e az őket érdeklő YouTube-videókat és addig használhatják a közösségi csatornákat is élményeik megosztására, amíg csak kedvük tartja. A korlátlansággal szabadabban használhatják a nyári szabadság során különösen hasznos navigációs alkalmazásokat, gondtalanul tévézhetnek online a Telenor MyTV-vel, és használhatnak zeneszolgáltatásokat a strandon, a nyaralóban, vagy akár útközben is.

Telenoros ismerősöd van? Küldd el neki ezt a cikket!

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. @rgbx: javítva, köszi. 🙂


Add a Comment