fbpx Skip to content

A Telekom idén is bevezette a korlátlan internetet a nyári hónapokra. Ez azt jelenti, hogy június 1-től egészen augusztus 31-ig korlátlanul internetezhetnek Mobil L és XL csomagok előfizetők.

Telekom korlátlan mobilinternet nyáron

A nyári hónapokban, az egymást követő fesztiválokon, rendezvényeken a szokásosnál jóval többen és többet interneteznek mobileszközökön, sokszorosára nőhet az adatforgalom. Ezt látva a Telekom korlátlan belföldi mobilinternettel készül a nyárra minden Mobil L-es és XL-es díjcsomagra hűséggel rendelkező előfizetője számára. Korábban a Telenor indított korlátlan adatcsomagot hazánkban, azt ide kattintva tudjátok elolvasni.

A véget nem érő nyári élményekhez a Telekom korlátlan belföldi internetelérést ajándékoz azoknak az előfizetőknek, akik új Mobil L-es vagy XL-es díjcsomagot  választottak, vagy most, illetve a nyár folyamán teszik meg ezt, két éves hűségidő vállalásával. Ők egész nyáron, azaz június 1-től augusztus 31-ig belföldön korlátlanul használhatják a mobilinternetet, így akár egész nyarukat videóban oszthatják meg! Az igénybevétel feltétele a díjcsomagokra már korábban előfizető ügyfelek számára a Telekom applikációban történő aktiváció.

[appstore id=”588993858″]

Ehhez le kell tölteni a Telekom alkalmazást az App Store-ból, majd abban keressük meg jelenlegi előfizetésünk testreszabása menüpontot. Ott legalul találjuk meg a Korlátlan nyári adat belföldön opciót, és azt erre kattintva aktiválhatjuk. Ezt természetesen csak akkor tudjuk aktiválni, ha díjcsomagunk megfelel a feltételeknek.

Telekom korlátlan mobilinternet Telekom korlátlan mobilinternet

Az Aktiválomra nyomva rövid időn belül kapunk egy SMS-t, mely jelzi, hogy a szolgáltatás aktív. További feltételek a Telekom üzleteiben, a 1414-es telefonszámon, illetve a telekom.hu/korlatlannyar aloldalon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ahhhaa persze, csak azoknak van akik az új díjcsomagra előfizettek.
    kapják be a …….
    És le vannak szarva azok akik nem akarnak előfizetni a drágább csomagokra mert nekik jobban megéri a régi.
    Új csomaggal 1Gb-al kevesebb net, de 1k Ft-al több. 😀

  2. Hat a Telenor korlatlan csomagjait nem uberelik semmivel! Ha csak nem lépik meg ők is ezt…

  3. @farkas63: Pontosan az a céljuk, hogy átcsábítsák a régi díjcsomagosokat az újba.

    @berczman: Én most készülök átmenni a Telekomhoz, mivel a Maraton csomagok egész olcsón kínálnak mobilinternetet, és nem jár le havonta, hanem egyszer kifizetem, és annyi idő alatt forgalmazom le, amennyi idő alatt akarom. Persze mindig attól függ, melyik szolgáltató melyik csomagja éri meg, hogy mennyi az ember havi forgalma (net, telefon, egyéb).

  4. Nevetségesek. Két napja Mattheisen még kis túlzással átbaszásnak nevezi a korlátlan netet. Most meg bevezetik. Igaz akcióban és csak azoknak, akik alsó hangon 8500 forintos csomagot választottak abban az esetben ha…. Telenornál eközben 6000-ért van korlátlan net. Szívesen részt vennék azokon az értekezleteken ahol ezeket a döntéseket meghozzák, mert nem gyenge mennyiségű pia fogyhat ott.

  5. @ef-dani: És csak 2 hónapig. 🙂

  6. Tavaly pedig csak Magenta 1-be kellet lenni ehhez, ami igazából nem változtatott semmit, ha volt már valami otthoni szolgáltatásod.

  7. A Telekom egy szélhámos bagázs. Amióta iPhone-om van egyre többet fizetek a díjcsomagokért. Az Ikon csomagot hűség időm előtt megszüntették egyoldalúan, és nem vihettem tovább a hűségidőm végéig!. Muszáj volt másikat csomagot választani, de az új díjcsomagjaik, már sokkal drágábban kínálták ugyanazokat az opciókat. Köszi, bmeg…
    Na és most itt ez a cikkben említett Mobil nevű csomag a választható internettel, ez a legújabb hülyítésük. Mert hogy ez még az előző csomagoknál is drágábban adja a mobil perceket + netet. Röhej.

  8. telekomnál nem tudom mi történt, élvezetőből sereghajtó lesz szépen lassan, mintha direkt maguk alatt vágnák a fát. nem akarom a marketinges hölgyre fogni, de sajna nagyon úgy néz ki fingja sincsen a piacról.

  9. Az egész magyar mobilinternet szolgaltatas bekaphatja a f…at. Hogy kepesek 1000 ft ert 100 Mega internetet adni per hó. Hogy kb barhova elmegyek europaban, es szaret hugyert dobaljak az 5, 10 es 15 gigas csomagokat en meg fizessen ugyanannyit, 100 megaert meg 1 gigaert. Ez nonszensz.

  10. @Sanyy: Telenor. 6000-ért korlátlan LTE…

  11. lakossagnak ilyen. Cegeknek jobb csomagot adnak mint a voda/telenor, egymas ala ajanljak az arakat.. flat rate + 7GB 6-7rugo.. persze tudni kell targyalni ????.

  12. @Ronaldo: Akkor téged jól átvertek, mert ameddig a hűséged tart nem kötelezheznek váltásra, ha mégis akkor szerződést szegnek és azonnali hatállyal vége a hűségidőnek! A jog szerint ennek így kellene lennie, hacsak nincsen az apróbetűben vmi más, de sztem nincsen.
    Ez a korlátlanjuk meg nevetséges parasztvakítás!!!

  13. @gunar: Én is erre hivatkoztam, de akárhol megkérdeztem azt mondták, van ilyen, hogy egyoldalú szerződésbontás. És ahogy írtad épp az történt: megszűnt a hűségkötelezettség vagyis bármire válthattam vagy akár le is léphettem volna a szolgáltatótól.

  14. @Ronaldo:
    Úgy ok, mert Ők szegtek szerződést és ha tovább kellett volna folytatnod ezek után, akkor az sokba kerülhet nekik.


Add a Comment