fbpx Skip to content

Rengeteg iOS alkalmazás érhető el az App Store-ban, ha szkennelni szeretnénk, többet ezek közül már mi is kipróbáltunk, mint például a Scanner Pro vagy a Scanbot. Ősztől az iOS 11 is képes erre, nem kell külön alkalmazást letöltenünk.

iOS 11 dokumentum szkennelése

Ehhez pusztán a Jegyzetek alkalmazást kell megnyitnunk és azon belül megkerestünk a + jelet. Rákattintva elindul a kamera és csak oda kell helyeznünk a szkennelni kívánt dokumentumot. Az iOS 11 sárgával megmutatja a szöveget, amit utólag javíthatunk is. Nézzük meg a lépéseket képekben.

 iOS 11 dokumentum szkennelése iOS 11 dokumentum szkennelése iOS 11 dokumentum szkennelése

A középső képen az iOS 11 által érzékelt szöveget láthatjuk, a harmadikon pedig a már javítottat. Semmi ördöngösség nincs a használatában, és nem kell plusz alkalmazást letölteni ahhoz, ha valakinek valamit gyorsan el akarunk küldeni.

 iOS 11 dokumentum szkennelése

A szkennelt dokumentumot ezután bárkinek elküldhetjük, akár emailben, vagy akár PDF-be lementve. Nyilván egy specifikus, az App Store-ban lévő alkalmazás többre képes, mint a Jegyzetek, de ha éppen nincs letöltve külön app, akkor ez jól jöhet majd.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

3 Comments

  1. Végre! Ez is és a QR kód olvasó is régóta vár és hasznos dolog lesz.

  2. Csak legyen legalább olyan jó, mint az Office Lens ????

  3. 5 éves minimum az a technika. Ideje volt.


Add a Comment