Sticky AI: készíts a fotóidból iMessage matricákat is

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén fedeztük fel a Sticky AI nevű alkalmazást, ami tulajdonképpen iMessage matricákat hoz létre szelfijeinkből, fotóinkból. Felismeri az embert az adott képen, kivágja, majd pedig különböző effekteket rakhatunk rá.

Sticky AI iMessage matricák

Az alkalmazás rendkívül egyszerű, az indítása után készített szelfit automatikusan körbevágja majd pedig mi rakhatunk rá rövid szöveges üzenetet, illetve effektet. Megváltoztathatjuk a hátteret, de megtarthatjuk átlátszónak is.

Míg a matricákat csak az iMessage-ben használhatjuk fel, addig a képeket elküldhetjük számos üzenetküldő szolgáltatásban is, mint például Facebook Messenger, Viber, Whatsapp. Készíthetünk boomerang-jellegű mozgóképet is, ha hosszan nyomjuk a fotó gombot, illetve korábbi fotóinkat is használhatjuk. A már elkészített matricákat automatikusan elmenti a rendszer és az üzenetekben felhasználhatjuk őket.

iOS matricák

A Sticky AI ingyenesen elérhető az App Store-ból, érdemes még a cég másik alkalmazását is letölteni, amiről korábban már itt írtunk.

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!