Több mint 50 újdonság a watchOS 4-ben (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A watchOS 4-ről az Apple csak éppen hogy beszámolt a WWDC alatt. Csupán pár perc volt az, amikor bemutatták az új órafelületeket és néhány funkciót.

watchOS 4 50 új funkció

Természetesen nem csak ennyiből áll a watchOS 4, ami szerencsére az összes Apple Watch-ra elérhető lesz, nem csak a második generációra. Az alábbi videóban több mint 50 funkciót mutat be Jeff a 9to5mac-től. Ilyenek például a már fent említett új órafelületek, ikonok, szélesebb betűtípusok és így tovább… Érdemes végignézni.


Ezek még érdekelhetnek:


  1. @admin:
    Bocs hogy ide:
    A Plant Nanny appot nézzétek meg, ennél nincs jobb vízivásra bíztató IOS app! És ingyenes, én most találtam, nagyon jó!
    A lényege, hogy van egy növényed, ami a vízivásodnak megfelelően növekszik, fejlődik. (Később több féle növényed is lehet). Iszonyat jó, ha van kedvetek próbáljátok ki.
    (Nem nekik dolgozok csak nagyon jo az app. 😀 )

  2. @lalamper: Hát nálam az S1-en eléggé “kutya”, mert sokáig megáll s szinte alig eszik, majd nekiindul és pikk-pakk lemerül estére v már du-ra, pedig egész nap egyformán használom, főleg ha vezetek akkor zabál, gondolom a kijelző többet világít olyankor és azért

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!