A Facebook történetek és a Messenger nap kikapcsolása (jailbreak)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete az Instagram után a Facebookon és a Messengerben is megjelentek a sztorik. Ezeket ugye nem lehet kikapcsolni, és rendkívül idegesítőek néha.

NoMoreStories

(Forrás)

Facebookon sem én, sem jóformán egy ismerősöm se használja ezt a funkciót, Messengeren már picivel többen. Szerintem ez az Instagramon tökéletes, de a Facebookra teljesen felesleges. A NoMoreStories nevű ingyenes jailbreak tweakkel azonban ezek eltüntethetőek a Facebook és Messenger alkalmazásokból.

A Cydiában keressük meg a NoMoreStories tweaket, majd pedig telepítsük fel. Zárjuk be teljesen a Facebookot és a Messengert, lökjük ki őket még multitaskingból is, és a következő indításukkor már nem lesznek felül a történetek.

A jailbreakkel kapcsolatban érdemes elolvasni ezeket a cikkeinket: iOS 10.2-es támogatással frissült a Yalu semi-tethered jailbreak,  Yalu semi-tethered jailbreak a Cydia Impactor használatávalGyakori kérdések: a jailbreak az Apple szemszögéből.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. ezt az egész facebook/messenger storiest azért találták ki hogy tényleg 24/7-ben a kezedben legyen a telefon…
    szerencsére csak azt a 99%-ot idegesíti aki nem használja

  2. Mada: Én sem frissítettem, csak amikor megvettem a hetest, akkor az már a tízessel jött sajnos. Így Jailbreak nélkül elég szar a telefon, (vagyis inkább az élet vele), várom már nagyon hogy a 7est is lehessen.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!