fbpx Skip to content

A Nike legfrissebb sajtóközleményében bemutatta a Day to Night Apple Watch szíj kollekcióját.

Nike+ Apple Watch szíjak

Ez tulajdonképpen 4 szíjból áll, amit az Air VaporMax Flyknit cipők inspiráltak, ahogy a fenti képen is látható. A négy színből választhatunk majd egészen a világos fehértől a sötétkékig. Mindegyik típus megjelenése megegyezik a VaporMax cipők színeivel, így mától végre “ugyanolyan az órában futhatunk”, mint amilyen a cipőnk.

A “Day to Night” kollekció a futókat ünnepli, akiknek akármikor kedvük van futni – naplementekor, napfelkeltekor vagy éppen a nap bármelyik szakában. Mindegyik színt az ég egy árnyalata inspirálta hajnaltól egészen sötétedésig, ami elsőként teszi lehetővé a futók számára, hogy egyedivé váljanak azzal, hogy összhangban van az Apple Watch szíjuk a futócipőikkel.

Míg engem a cipők annyira nem nyűgöztek le, főleg ezzel a furcsa, átlátszó talppal, addig a szíjak annál inkább. A sötét és a világos “szifon” kék is szép, valószínűleg én és Hori – a szíjfüggő – kolléga is beszerez majd egyet ezekből. A szíjak június 1-étől kaphatóak majd, azonban úgy tűnik, a hazai Nike boltokban nem lesznek elérhetőek, esetleg később, online, a Nike.com-on.

Apple Watch NikeLab

Pár hete mutatta be a Nike a NikeLab Apple Watch-ot, amiről már írtunk és érdemes még elolvasni a Nike+ óra tesztünket is, úgy látszik, az Apple komolyan veszi a Nike partnerséget, ha ilyen sűrűn frissítenek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment