fbpx Skip to content

Még 2016 szeptemberében jelent meg, hazánkban pedig egy hónappal később, október végén vált elérhetővé a Nike+ Apple Watch. Ez már a második generációs óra, ami 50m-ig vízálló és beépített GPS-szel is rendelkezik.

Apple Watch NikeLab

Idén, 2017. április 28-án pedig a Nike.com-on elérhetővé válik a NikeLab. Ez teljesen ugyanaz lesz, mint a második generációs Apple Watch órák, csak egy egyedi szíjat kap: fekete-fehér színűt. Ez egy limitált szériás Apple Watch lesz, mely csak bizonyos ideig kapható majd. Nézzétek meg a képeket.

Apple Watch NikeLab

Apple Watch NikeLab

A NikeLab óra áráról nincs szó a Nike sajtóközleményében, de biztosra vesszük, hogy a jelenlegi árakat fogja kapni, ami a 38mm-es változat esetén 139 990Ft, a 42mm-esnél pedig 149 990Ft.

Ha érdekel, milyen a Nike+ Apple Watch, érdemes elolvasni a korábbi cikkünket: Kipróbáltuk az Apple Watch Nike+ óráját.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Kici kínaiak remélem hamar ráugranak erre a színkombinációra ????

  2. Azért az is vicc kategória számomra, hogy attól kerül +40-be a sima sporthoz képest mert van rajta más szíj és pár nike háttérkép! Vagy kihagytam vmit?

  3. admin!
    Amiben nincsen GPS az is második generációs bár az Apple jól elcseszte az elnevezését ezzel a series1 és series2-vel mikor mindkettő 2. gen. Mennyi hirdetést láttam már lejárt garis series1-ekre, ami ugye normális esetben lehetetlen.

  4. @gunar: a Nike+ óra ára pontosan ugyanannyi, mint a sima Sport változaté.

  5. AliExpressen hamar lesz ????!

  6. Helló, egy olyan kérdésem lenne, hogy a kettes sorozattal lehet-e kültéri futásnál szintkülönbséget, vagy szintemelkedést mérni? köszi

  7. @gunar: a series 2 (biztosan) vízálló 50m-ig, új proci, GPS, fényesebb kijelző, (meg asszem 2 mikrofon, vízkilökés )
    a series 1 meg csak az új procit kapta meg
    BTW nekem a legelső fém van és utolsó update-tel tök jól megy…


Add a Comment