fbpx Skip to content

Az új Apple háttérképek úgy szoktak hiányozni nekünk, mint egy falat kenyér. Szinte alig várjuk, hogy újak jelenjenek meg, és most végre az Apple ismét új háttereket rakott az iOS-be.

iPad Pro hátterek

Persze annyira azért nem örülhetünk, mert az új hátterek csak a nagyobbik iPad Pro tulajdonosoknak érhetők el és még náluk is csak az iOS 10.3.3 első fejlesztői bétájában. Az új bétáról itt írtunk korábban. A képek egyébként hasonlóak a mostanság felkapott, drónnal készült fotókhoz. Természetesen a háttereket már kiszedték az új rendszerből, így bárki beállíthatja őket magának.

iPad Pro háttér

iPad Pro háttér

iPad Pro háttér

A háttérképek emberek nélkül ide kattintva érhetőek el. További háttereket pedig ebben és ebben a cikkünkben találsz.

Neked hogy tetszenek a fentiek?

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Én csak azt tudom mondani, hogy ezek ott az epülnél buzik.
    Most komolyan, mi értelme korlátozni eszköz típusra?? Kb. úgy állítják be, mint ha valami bazi nagy fícsőr lenne, amitől majd megveszed a nagyobbik iPad prót. Egy háttérképről beszélünk. És lám már ki is szedték, tehát használhatjuk akár még windows alatt is.

  2. @lalamper: “Kb. úgy állítják be, mint ha valami bazi nagy fícsőr lenne”
    sehogy nem állították be, a 10.3.3 beta 1 changelogja sem írt erről semmit. az új háttérképekről legtöbbször egy szót sem szoktak ejteni.

    hogy miért teszik elérhetővé az adott háttérképet csak adott készüléktípuson? passz. de azt szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy valaki egy háttérkép miatt választana másik készüléket, főleg úgy, hogy az adott kép egyébként letölthető máshonnan. 😉

  3. @Jadeye:
    Szerintem a kolléga is az érthetetlenségét fejezte ki a dolognak és azért illete demagóg jelzővel a céget, mert ha csak egy kicsi esély is van arra, hogy valaki úgy érzi, hogy pár gyárilag a Próra dedikált háttérkép plusz pont a termékválasztásnál, az bizony buzi.

  4. @b_alazs: igen, erről van szó.. :)))

  5. Azt ugye tudjátok, hogy Tim Cook meleg ? 😀 szóval tökéletes az érvelés 🙂

  6. @egyket: a designért Jony Ive a felelős.


Add a Comment