fbpx Skip to content

Hamarosan nem csak iOS-en és Androidon, hanem már a Windows-os mobilokon is hallgathatjuk az Apple Music kínálatát.

iTunes Windows Store

A legfrissebb információk szerint az Apple még idén elérhetővé teszi a Windows Store-ban is az iTunes-t, ami azt jelenti, hogy nem csak mobilon, hanem Windows 10 S operációs rendszeren is használhatják majd a felhasználók ezt a szoftvert. Az iTunes megjelenésével elérhetővé válik az Apple Music is a Windows-os társainknak, így már ők is hallgathatják majd a kedvenc zenéiket az Apple zenetárából, illetve a Beats 1 rádiót is, mely már Magyarországon is elérhető.

Windows-ra egyébként 2003-tól érhető el az iTunes, de sokszor a vállalat lemarad a frissítéssel, a Windows-os felhasználók később kapják meg és sajnos többször is problémákba ütköznek vele. Legutóbb például arról írtunk, hogy miért nem ismeri fel a készüléket a Windows-on az iTunes: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha az iTunes nem ismeri fel a készüléket Windows esetén?

Reméljük, a Microsoft Store-ba való belépéssel az Apple komolyabban veszi majd az Windows-os felhasználókat és többször frissíti majd a szoftvert is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. most? mikor mar alig vesznek wines telefont?

  2. @kchris: nem Windows Phonera (vagy nevezzék most éppen ahogy akarják) lesz elérhető az iTunes, hanem a Windows Storeban. Ez leginkább a Windows 10S-t érinti. Én még egy szót sem hallottam arról, hogy UWP-s lenne az alkalmazás és ezzel a mobilos szerencsétlenkedésükön is megjelenne.

  3. Én örülnék ha lenne Win10 alatt egy külön Apple Music app.


Add a Comment