Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha az iTunes nem ismeri fel a készüléket Windows esetén?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre többször merült fel kérdésként az elmúlt időben, hogy mit lehet tenni akkor, ha Windows-os számítógépen az iTunes nem ismeri fel többé az iPhone-unkat, iPadünket vagy iPod touch-unkat.

Pánikra szerencsére semmi ok, az alábbi lépések pontos követése a visszajelzések alapján eddig minden esetben megoldotta ezt a problémát.

Az Apple alkalmazások törlése és az iTunes újratelepítése

A hiba elhárításához az alábbiakat kell követnünk.

 1. Ha csatlakoztatva lenne a géphez az iPhone, iPad vagy iPod touch, akkor azt húzzuk le róla mindenek előtt.
 2. Távolítsuk el a gépről a következő Apple alkalmazásokat – az iTunes-ban tárolt tartalmaink (zenék, alkalmazások, könyvek, stb.) megmaradnak:
  – iTunes,
  – Apple Software Update,
  – Apple Mobile Device Support,
  – Bonjour,
  – Apple Alkalmazástámogatás (32 bites),
  – Apple Alkalmazástámogatás (64 bites) – ez csak 64 bites rendszeren lesz fent.
 3. Indítsuk újra a számítógépet, de még ne dugjuk vissza a készüléket.
 4. Töltsük le az iTunes legfrissebb verzióját az Apple honlapjáról, és telepítsük fel a megszokott módon – de még mindig ne dugjuk vissza a készüléket.
 5. Ismét indítsuk újra a számítógépet.

Amint a számítógép az iTunes telepítése után újraindult, jelentkezzünk be, és csak ezután dugjuk vissza az iPhone-t, iPadet vagy iPod touch-ot, amit már fel kell ismerjen az iTunes.

Sok esetben nem szükséges egyébként ilyen körülményes módon, ennyi lépésen keresztülmenni, de tapasztalataink és a visszajelzések alapján ez az, ami biztosan meg kell oldja a problémát, ezért érdemes ezeket a lépéseket követni.

Ha esetleg nem járnánk sikerrel

Amennyiben esetleg nem járnánk sikerrel, akkor az Apple alábbi támogatási dokumentumaiban leírtakat érdemes még megnézni:

Legutóbbi frissítés: 2017.05.02.

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

 1. Nálam is ez a helyzet csak mac-en régi 2008-as macbook csatlakorzatásnál hiába nyomok rá hogy engedélyeztetés azt írja az iTunes hogy nem tud megfelelően kapcsolódni a telefonhoz de gyanítom ,hogy az OsX az elavult.

 2. Nekem meg a MacBook Air-en az iTunes-t megnyitom ezt írja: Az iCloud- zenekönyvtár munkamenete lejárt.
  Jelentkezzen be…
  De hiába írom be a ID és jelszó párost kis idő múlva újból kiírja. Idegesítő.
  ?

 3. @WeghA: mármint Windows-t futtatsz az Airen? Boot Camp vagy virtuális gép? miért nem használod a macOS-t? ezt a készüléked rádugásakor írja? milyen készüléket dugsz rá? melyik Windows alatt tapasztalod ezt? fent van minden frissítés? iTunes is a legfrissebb? 32 vagy 64 bites Windows? vagy hogyan kapcsolódik ez a fenti cikkben leírt problémához?

  ha esetleg sehogy, és ezt macOS alatt tapasztalod, akkor meg próbáltál már kijelentkezni az iTunes-ban a fiókodból, újraindítani a gépet, visszalépni az iTunes-ban, majd bezárni az iTunes-t, és újból elindítani?

 4. @Jadeye:
  Bocsánat persze macOS fut csak már annyi helyen kérdeztem ezt és nem válaszolt senki és itt jött egy iTunes cikk.
  Igen szerintem már próbáltam ezt a megoldást is. Továbbra is csinálja.

 5. Ez a cikk nem sikerült túl hasznosra :/ azt hittem hogy komolyabb trükköket is tanulhatok, mint hogy töröld le és tedd fel újra.
  Tudom @Jadeye nem túlzottan szereti a negatív kritikát, de ez így semmi, már bocs.

 6. Előző telefonom egy Iphone 5C volt, bedugtam és tudtam zenéket rakni gépről telefonra iTunessal. Ma vettem egy Iphone SE-t, és ugyanúgy bedugtam, a gép is feltelepítette a telefont, a telefon is kiírta hogy megbízok-e a számítógépben, el is fogadtam, aztán kiírta ezt a hibát: 0xE800065 ….Fel telepítettem a legfrissebb iTunest a gépre (win7 64 bit) előtte mindent letöröltem ami apples alkalmazás volt és úgy telepítettem fel, de így sem. Nagyon örülnék a segítségnek.

 7. Ismeretlen hiba lépett fel (0xE800065) ….ezt írja ki…..gyárira visszaállítottam a telefont, az itunest, meg minden hozzá tartozót letöröltem, és letöltöttem a legfrissebbet, és ezek után sem ismeri fel az itune a telefont, csak a számítógép. Nagyon ürölnék ha megoldódna ez a probléma.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!