fbpx Skip to content

Egyre többször merült fel kérdésként az elmúlt időben, hogy mit lehet tenni akkor, ha Windows-os számítógépen az iTunes nem ismeri fel többé az iPhone-unkat, iPadünket vagy iPod touch-unkat.

Pánikra szerencsére semmi ok, az alábbi lépések pontos követése a visszajelzések alapján eddig minden esetben megoldotta ezt a problémát.

Az Apple alkalmazások törlése és az iTunes újratelepítése

A hiba elhárításához az alábbiakat kell követnünk.

  1. Ha csatlakoztatva lenne a géphez az iPhone, iPad vagy iPod touch, akkor azt húzzuk le róla mindenek előtt.
  2. Távolítsuk el a gépről a következő Apple alkalmazásokat – az iTunes-ban tárolt tartalmaink (zenék, alkalmazások, könyvek, stb.) megmaradnak:
    – iTunes,
    – Apple Software Update,
    – Apple Mobile Device Support,
    – Bonjour,
    – Apple Alkalmazástámogatás (32 bites),
    – Apple Alkalmazástámogatás (64 bites) – ez csak 64 bites rendszeren lesz fent.
  3. Indítsuk újra a számítógépet, de még ne dugjuk vissza a készüléket.
  4. Töltsük le az iTunes legfrissebb verzióját az Apple honlapjáról, és telepítsük fel a megszokott módon – de még mindig ne dugjuk vissza a készüléket.
  5. Ismét indítsuk újra a számítógépet.

Amint a számítógép az iTunes telepítése után újraindult, jelentkezzünk be, és csak ezután dugjuk vissza az iPhone-t, iPadet vagy iPod touch-ot, amit már fel kell ismerjen az iTunes.

Sok esetben nem szükséges egyébként ilyen körülményes módon, ennyi lépésen keresztülmenni, de tapasztalataink és a visszajelzések alapján ez az, ami biztosan meg kell oldja a problémát, ezért érdemes ezeket a lépéseket követni.

Ha esetleg nem járnánk sikerrel

Amennyiben esetleg nem járnánk sikerrel, akkor az Apple alábbi támogatási dokumentumaiban leírtakat érdemes még megnézni:

Legutóbbi frissítés: 2017.05.02.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Nálam az a szitu, hogy kábellel nem ismeri, wifi-n igen. Pedig maga a kábel jó, másik gépen kipróbáltam és működik.

  2. @totopad: akkor csináld végig a cikkben leírtakat. a Wi-Fi szinkronizálás teljesen más, mint a kábel.

  3. Nálam is ez a helyzet csak mac-en régi 2008-as macbook csatlakorzatásnál hiába nyomok rá hogy engedélyeztetés azt írja az iTunes hogy nem tud megfelelően kapcsolódni a telefonhoz de gyanítom ,hogy az OsX az elavult.

  4. @Clerky: Hát mac esetén ugyan ez a helyzet nem lehet. Ha pedig gyanítod, akkor valszeg az lesz a baj. De szerintem csak szimplán az iTunes-t kéne külön frissíteni, ha lehet.

  5. Nekem meg a MacBook Air-en az iTunes-t megnyitom ezt írja: Az iCloud- zenekönyvtár munkamenete lejárt.
    Jelentkezzen be…
    De hiába írom be a ID és jelszó párost kis idő múlva újból kiírja. Idegesítő.
    ?

  6. @WeghA: mármint Windows-t futtatsz az Airen? Boot Camp vagy virtuális gép? miért nem használod a macOS-t? ezt a készüléked rádugásakor írja? milyen készüléket dugsz rá? melyik Windows alatt tapasztalod ezt? fent van minden frissítés? iTunes is a legfrissebb? 32 vagy 64 bites Windows? vagy hogyan kapcsolódik ez a fenti cikkben leírt problémához?

    ha esetleg sehogy, és ezt macOS alatt tapasztalod, akkor meg próbáltál már kijelentkezni az iTunes-ban a fiókodból, újraindítani a gépet, visszalépni az iTunes-ban, majd bezárni az iTunes-t, és újból elindítani?

  7. Nekem pont két napja jött elő ez a probléma, és az alábbi linken található megoldás segített, ami szerintem egyszerűbb és gyorsabb mint a cikkben szereplők.
    https://support.apple.com/hu-hu/HT204095

  8. @impressor: ezt a cikket fent is linkeltük természetesen – viszont ez nem oldja meg minden esetben, míg a tapasztalatok és visszajelzések alapján a cikkünkben leírtak igen.

  9. LEgujabb iTunesban is lehet meg gepre menteni biztonsagi mentest vagy mar kivettek ezt az opciot?

  10. @Jadeye:
    Bocsánat persze macOS fut csak már annyi helyen kérdeztem ezt és nem válaszolt senki és itt jött egy iTunes cikk.
    Igen szerintem már próbáltam ezt a megoldást is. Továbbra is csinálja.

  11. Ez a cikk nem sikerült túl hasznosra :/ azt hittem hogy komolyabb trükköket is tanulhatok, mint hogy töröld le és tedd fel újra.
    Tudom @Jadeye nem túlzottan szereti a negatív kritikát, de ez így semmi, már bocs.

  12. @Ombika: természetesen lehet, nem vették ki az opciót.

    @WeghA: akkor hívd fel az Apple Supportot: http://apple.com/hu/contact

    @egyket: nincs ezen mit trükközni, egyszerűen ez oldja meg, ami fent le van írva. az emberek többsége összesen csak az iTunes-t telepíti újra, ami nem oldja meg. ezért készült ez a cikk, függetlenül attól, hogy én mit szeretek vagy mit nem.

  13. Előző telefonom egy Iphone 5C volt, bedugtam és tudtam zenéket rakni gépről telefonra iTunessal. Ma vettem egy Iphone SE-t, és ugyanúgy bedugtam, a gép is feltelepítette a telefont, a telefon is kiírta hogy megbízok-e a számítógépben, el is fogadtam, aztán kiírta ezt a hibát: 0xE800065 ….Fel telepítettem a legfrissebb iTunest a gépre (win7 64 bit) előtte mindent letöröltem ami apples alkalmazás volt és úgy telepítettem fel, de így sem. Nagyon örülnék a segítségnek.

  14. @Markopolo: törölj le mindent újból, újraindítás, friss letöltés, telepítés, újraindítás.

  15. @Jadeye: ez is meg volt, vissza állítottam mindent gyárira, és utána sem

  16. Ismeretlen hiba lépett fel (0xE800065) ….ezt írja ki…..gyárira visszaállítottam a telefont, az itunest, meg minden hozzá tartozót letöröltem, és letöltöttem a legfrissebbet, és ezek után sem ismeri fel az itune a telefont, csak a számítógép. Nagyon ürölnék ha megoldódna ez a probléma.


Add a Comment