Magyarországon is elérhető a Beats 1

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérhetővé vált Magyarországon is a Beats 1, amit ingyenesen, Apple Music előfizetés nélkül is hallgathatunk.

A Beats 1 az Apple saját rádiója, mely most már számos országban elérhető. A rádióban olyan híres műsorvezetők vannak, mint Zane Lowe, Pharrell Williams, Elton John, Dr. Dre és így tovább… Jelenleg a magyarországi Apple Music aloldal még nem frissült, így végeredményben csak azok tudják hallgatni, akik specifikusan rákeresnek a Beats 1-re itthon, vagy pedig az Apple Music alkalmazásban rákattintanak a Beats 1-ra.

A Beats 1 hallgatásához kattintsatok ide bármilyen Apple eszközről és máris hallgathatjátok. A régebbi műsorokat csak előfizetéssel hallgathatjuk meg. iTunes-ban a Beats 1 alatt megtaláljuk a “műsorújságot” is, ami a következőképpen néz ki:

Ahogy fent láthatjuk, jelenleg a Londonból hallhatjuk az élő közvetítést, de később New Yorkból is lesz bejelentkezés, illetve más műsorok is vannak az élők mellett.

Ti hallgatjátok majd a Beats 1-t? Van Apple Music előfizetésetek?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nincs elofizetesem, de majd ranezek. Nekem a Spotify meg mindig kenyelmesebb meg ugye a megszokas. De mostansag inkabb ingyenes trance podcastokat hallgatok.

  2. Mincs előfizetésem. Belegallgattam, eddig is megvoltam nélküle… Nem tetszenek a zenék, talán napi szinten van1-2 ami tetszik… Így maradok a DJ Radio-nál és azokból a saját kedvenceimnél…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!